Yezzer

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Yezzer

Yezzer: Het ultieme platform voor ondernemers

Yezzer is hét verzekeringsplatform dat speciaal is ontwikkeld voor en door ondernemers. Met een breed scala aan zakelijke verzekeringen, biedt Yezzer ondernemers de mogelijkheid om snel en eenvoudig verzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Met de hulp van een persoonlijke Yezzer adviseur is het proces gemakkelijk en overzichtelijk. Maar wat maakt Yezzer nu echt bijzonder? In deze review nemen we een kijkje bij Yezzer en ontdekken we waarom het platform zo populair is onder ondernemers.

Veel keuze en scherpe premies

Wat direct opvalt bij Yezzer is het ruime aanbod aan verzekeringen van verschillende verzekeraars. Dit betekent dat ondernemers een ruime keuze hebben en de verzekering kunnen vinden die het beste bij hun behoeften past. Bovendien biedt Yezzer scherpe premies, waardoor ondernemers tot wel 40% kunnen besparen op hun verzekeringen. Dit is een groot voordeel, vooral voor startende ondernemers die vaak geconfronteerd worden met hoge kosten.

Persoonlijke service

Een ander aspect waarin Yezzer uitblinkt, is de persoonlijke service die ze bieden. Ondernemers kunnen rekenen op de hulp van een persoonlijke adviseur die hen begeleidt tijdens het hele proces. Of het nu gaat om het vergelijken van verzekeringen of het afhandelen van claims, de Yezzer adviseur staat altijd klaar om te helpen. Dit geeft ondernemers het vertrouwen en de gemoedsrust dat hun belangen goed worden behartigd.

Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform

Yezzer heeft een gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk te navigeren is. Met een paar klikken kunnen ondernemers verzekeringen vergelijken en afsluiten. Het platform is intuïtief en overzichtelijk, waardoor het zelfs voor mensen zonder ervaring met verzekeringen eenvoudig is om de juiste keuze te maken. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zoals desktops, laptops en smartphones, waardoor ondernemers altijd en overal toegang hebben tot het platform.

Een quote van Ferry Jainathsingh

“Creatief en doelgericht streven naar het optimale niveau. Ferry Jainathsingh doet het!”
- Ferry Jainathsingh

Conclusie

Yezzer is een uitstekend platform voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare en betaalbare verzekeringen. Met een breed scala aan verzekeringen, scherpe premies en persoonlijke service, biedt Yezzer alles wat een ondernemer nodig heeft om zichzelf en hun bedrijf te beschermen. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken platform ideaal voor zowel ervaren ondernemers als beginners. Als je op zoek bent naar een verzekeringsplatform dat je de beste deals en het beste advies biedt, is Yezzer de juiste keuze.

Heb je zelf ervaring met Yezzer? Laat een review achter op ReviewsBird en deel je ervaringen met anderen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Alyssa 3 maanden geleden
8
Ik ben zo blij met mijn ervaring bij Yezzer! Als ondernemer was ik op zoek naar een verzekering, maar had ik niet veel tijd om te vergelijken en af te sluiten. Gelukkig kwam ik deze website...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Verzekeringsoplossing voor Ondernemers

Ik ben zo blij met mijn ervaring bij Yezzer! Als ondernemer was ik op zoek naar een verzekering, maar had ik niet veel tijd om te vergelijken en af te sluiten. Gelukkig kwam ik deze website tegen die speciaal gericht is op ZZP'ers en MKB'ers zoals ik. Yezzer heeft een ruim aanbod van verschillende soorten verzekeringen die perfect passen bij de behoeften van kleine bedrijven. Het online vergelijkings- en aankoopproces was zeer eenvoudig en snel, waardoor ik meer tijd kon besteden aan het runnen van mijn bedrijf in plaats van me zorgen te maken over verzekeringszaken. Wat me ook opviel was de vriendelijke klantenservice. Ik had wat vragen over bepaalde polissen en hun ondersteuningsteam nam de tijd om alles uit te leggen en ervoor zoeken dat er geen onduidelijkheden waren voordat we doorgingen met het afsluiten van een verzekering. Kortom, voor zzp'ers of mkb'ers die gemakkelijke toegang willen tot concurrerende tarieven voor kwaliteitsverzekeringen, raad ik Yezzer ten zeerste aan!

A
Alyssa 3 maanden geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review