Yezzer reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Yezzer

Als ondernemer heb je vaak veel aan je hoofd en moet je veel regelen. Je bent continu bezig met het runnen van je bedrijf, je administratie bijhouden en misschien heb je daarnaast zelfs nog wel een gezin waarvoor je moet zorgen. Het regelen van "bijzaken" zoals bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering kan er daardoor af en toe wel eens bij inschieten.

Gelukkig zijn er bedrijven die voor jou klaar staan als het gaat om (zakelijk) verzekeren, één van die bedrijven is Yezzer. Op Yezzer kan je al je verzekeringen binnen een paar muisclicks regelen, voor ZZP'ers en MKB'ers. Op deze pagina van ReviewsBird Nederland vind jij alle in's en out's over Yezzer. Wil jij bijvoorbeeld weten of het bedrijf wel betrouwbaar is? Of wil jij binnenkort een verzekering afsluiten en heb je geen idee hoe je een goede keuze moet maken? Lees in dat geval snel verder!

Over Yezzer

Yezzer is opgericht door Annette Wassenaar en Adriaan van Loon en maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Yellow Walnut. Yellow Walnut is een site met online diensten met, door en voor ondernemers. Het bedrijf is ontstaan vanuit de passie van een groep ondernemers met het idee dat het mooi zou zijn als we met zijn allen in Nederland nog ondernemender worden. Diensten die niet belangrijk zijn bij het ondernemen zijn vaak te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar wanneer het jou juist wel uitkomt. Yellow Walnut vindt dat dit anders kan en maakt diensten daarom toegankelijker voor ondernemers.

Producten en Diensten van Yezzer

Yezzer is het onafhankelijke verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Alle zakelijke verzekeringen voor jou als ondernemer komen aan bod. Online kan jij je verzekeringen vergelijken en afsluiten, met een ruim aanbod. En je kan de hulp inschakelen van je persoonlijke Yezzer adviseur. Omdat je bij Yezzer veel keus hebt uit verschillende verzekeraars kan je tot wel veertig procent goedkoper uit zijn. Allemaal in één pakket, met collectiviteitskortingen en pakketkortingen, en met één aanspreekpunt.

Op de online website van Yezzer kun je gratis online alle relevante aanbieders van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken, maar ook van alle andere ZZP en bedrijfsverzekeringen (zoals bijvoorbeeld aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstand). Yezzer geeft je een overzicht van de verzekeringen met de premies en voorwaarden erbij. Ben jij van plan om je te verzekeren via Yezzer? Dan krijg je ook extra ondernemersvoordelen zoals bijvoorbeeld uitnodigingen voor evenementen, toegang tot kennis en inspiratie webinars en online trainingen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Yezzer

Wij, van ReviewsBird, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat daarom vooral jouw reviews en/of beoordelingen over Yezzer achter op deze pagina van ReviewsBird. Hiermee kunnen wij namelijk makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf in de toekomst misschien beter links kunnen laten liggen. Alvast bedankt voor het delen van jouw mening, het wordt gewaardeerd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review