NKC reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

NKC

Het is eindelijk zo ver en u kunt op vakantie met uw caravan. Wist u dat het wordt caravan komt van het arabische woord ‘Karawan’ dat betekent een groep reizigers die zich verplaatsen in het woestijn. In 1837 ging James Sanger op pad door heel Europa met de eerste Caravan, Deze caravans werden vervoerd door paarden.

In de jaren ‘30 werd het steeds beter voor de caravans want deze werden vervoerd met auto’s in plaats van paarden. De caravan werd gezien als een luxe vervoermiddel dat door de rijkere mensen werd gebruikt. Maar even later kon ook de middelste klasse gebruik maken van een caravan en sindsdien zijn caravans een populair vervoersmiddel voor het reizen.

Als u op reis gaat met een caravan moet u wel op een aantal dingen letten, zoals wat bij een ongeval? Of wat te doen als u heftige schade oploopt? Daarvoor hebben we verzekeringen en is het belangrijk dat u reviews leest. Dan weet u zeker dat u verzekerd bent bij het juiste bedrijf!

Over NKC

Het NKC is een organisatie dat zich bezighoudt met het vervullen van de wensen van de camperaars. Een organisatie met meer dan 50 medewerkers en 250 vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat een camper verzekerd is van een goede reis. Kijk ook hier voor verschillende reviews over andere bedrijven.

Het NKC kent 3 belangrijke takken en die bestaan uit de directeur-bestuurder, raad van toezicht en het ledenraad. Zij zorgen er voor dat doelstellingen en visies wel behaald worden. NKC houdt contact met recreatieondernemers, zo zijn zij echt betrokken bij hun klanten. NKC organiseert ook groepsreizen elk jaar met reisbegeleiders en assistenten.

Zij hebben ook een speciaal team die verschillende evenementen organiseren. Op de website kunt u in hun agenda zien wanneer en welke evenement plaats vinden. Als u nog meer wilt weten over de organisatie kunt u terecht op de website voor meer verenigingsdocumenten.

Producten en diensten NKC

Het NKC biedt verschillende verzekeringen aan op de website. U vindt namelijk autoverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstand en schade. Maar het NKC is gespecialiseerd in het aanbieden van camperverzekeringen.

Op de website kunt u bijvoorbeeld u premie berekenen en zo krijgt u een prijs die dient als u maandelijkse premie. Zij vragen u een aantal vragen zoals het bouwjaar van uw caravan, wanneer u de camper heeft gekocht? Heeft u die zelf gebouwd of een fabrikant? Als u alles beantwoord heeft verschijnt u maandelijkse premie.

Het NKC biedt nog veel andere diensten zoals het organiseren van groepsreizen, zij geven u advies over wat het beste is voor u situatie en zij hebben allemaal verschillende soorten reisverzekeringen. Dus als u er niet uitkomt, neem dan contact op en u komt er zeker wel uit! U kunt ook lid worden en bijdrage leveren voor andere campers!

Complimenten, klachten of tips voor NKC

Als u recent een verzekering heeft afgesloten bij het NKC, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een Camper Verzekering afgesloten? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van NKC willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van NKC.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jolie 2 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een ervaring gehad met NKC en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtrof. Als camperliefhebber was ik al bekend met hun naam, maar had nog nooit van hun diensten gebru...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekende Camperverzekeringservaring bij Europa's grootste camperclub- NKC

Ik heb onlangs een ervaring gehad met NKC en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtrof. Als camperliefhebber was ik al bekend met hun naam, maar had nog nooit van hun diensten gebruik gemaakt. Ik kwam naar hen toe voor informatie over verzekeringen voor mijn camper en ze hebben me meer dan uitstekend geholpen. De medewerkers waren deskundig en informatief, en beantwoordden elke vraag die ik had op een geduldige manier. Ze namen de tijd om mij te informeren over alle verschillende soorten verzekeringen die beschikbaar waren, evenals de bijbehorende prijzen. Het gaf me veel voldoening dat zij zo veel kennis hadden van hun product; dit liet wel merken dat zij iemand zijn waar je terecht kan als je echt iets wilt weten of advies nodig hebt. Eén ding dat mij in het bijzonder aansprak was hoe vriendelijk de medewerkers waren! Aan elk detail werd zorg besteed om er zeker van te zijn dat alles duidelijk uitgelegd werd zonder daarbij onder druk gezet te worden om snel tot aan schaf ervan te beslissen. Dit stelde blijkbaar iedere klant gerust! In vergelijking met andere bedrijven in deze sector is NKC duidelijk toegankelijker: ze hebben een breed scala aan productkennis , bieden goede verzekeringsopties tegen betaalbare prijzen,en leverden bovendien ongeëvenaarde klantenservice.

J
Jolie 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!