NKC

Alle reviews

NKC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

NKC

Het is eindelijk zo ver en u kunt op vakantie met uw caravan. Wist u dat het wordt caravan komt van het arabische woord ‘Karawan’ dat betekent een groep reizigers die zich verplaatsen in het woestijn. In 1837 ging James Sanger op pad door heel Europa met de eerste Caravan, Deze caravans werden vervoerd door paarden. 

In de jaren ‘30 werd het steeds beter voor de caravans want deze werden vervoerd met auto’s in plaats van paarden. De caravan werd gezien als een luxe vervoermiddel dat door de rijkere mensen werd gebruikt. Maar even later kon ook de middelste klasse gebruik maken van een caravan en sindsdien zijn caravans een populair vervoersmiddel voor het reizen.  

Als u op reis gaat met een caravan moet u wel op een aantal dingen letten, zoals wat bij een ongeval? Of wat te doen als u heftige schade oploopt? Daarvoor hebben we verzekeringen en is het belangrijk dat u reviews leest. Dan weet u zeker dat u verzekerd bent bij het juiste bedrijf!   
 
Over NKC
Het NKC is een organisatie dat zich bezighoudt met het vervullen van de wensen van de camperaars. Een organisatie met meer dan 50 medewerkers en 250 vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat een camper verzekerd is van een goede reis. Kijk ook hier voor verschillende reviews over andere bedrijven.

Het NKC kent 3 belangrijke takken en die bestaan uit de directeur-bestuurder, raad van toezicht en het ledenraad. Zij zorgen er voor dat doelstellingen en visies wel behaald worden. NKC houdt contact met recreatieondernemers, zo zijn zij echt betrokken bij hun klanten. NKC organiseert ook groepsreizen elk jaar met reisbegeleiders en assistenten.
 
Zij hebben ook een speciaal team die verschillende evenementen organiseren. Op de website kunt u in hun agenda zien wanneer en welke evenement plaats vinden. Als u nog meer wilt weten over de organisatie kunt u terecht op de website voor meer verenigingsdocumenten.

Producten en diensten NKC
Het NKC biedt verschillende verzekeringen aan op de website. U vindt namelijk autoverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstand en schade. Maar het NKC is gespecialiseerd in het aanbieden van camperverzekeringen. 

Op de website kunt u bijvoorbeeld u premie berekenen en zo krijgt u een prijs die dient als u maandelijkse premie. Zij vragen u een aantal vragen zoals het bouwjaar van uw caravan, wanneer u de camper heeft gekocht? Heeft u die zelf gebouwd of een fabrikant? Als u alles beantwoord heeft verschijnt u maandelijkse premie.

Het NKC biedt nog veel andere diensten zoals het organiseren van groepsreizen, zij geven u advies over wat het beste is voor u situatie en zij hebben allemaal verschillende soorten reisverzekeringen. Dus als u er niet uitkomt, neem dan contact op en u komt er zeker wel uit! U kunt ook lid worden en bijdrage leveren voor andere campers!

Complimenten, klachten of tips voor NKC
Als u recent een verzekering heeft afgesloten bij het NKC, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een Camper Verzekering afgesloten? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van NKC willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van NKC.