HEMA Verzekeringen

Alle reviews

HEMA Verzekeringen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

HEMA Verzekeringen

We willen graag onbezorgd kunnen leven zonder onverwachte uitgaven. Om te zorgen dat je niet onverwacht voor hoge financiële kosten komt te staan kun je jezelf verzekeren. Maar bij wie doe je dat? Je kunt je onder andere verzekeren via HEMA verzekeringen. Heb jij hier een verzekering lopen, of heb je er een gehad dan horen we graag wat jouw ervaring is. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om te besluiten bij wie ze een verzekering zullen afsluiten.

HEMA is een alom bekend Nederlands bedrijf die voornamelijk bekend staat om zijn warenhuis, maar wist je dat je bij HEMA ook verzekeringen kunt afsluiten, van autoverzekeringen tot zorgverzekeringen en zelfs een verzekering voor je fiets.

Laat het ons weten als je al een verzekering hebt lopen bij HEMA verzekeringen en vertel ons wat je ervaring is. Het is voor anderen heel waardevol om ervaringen van klanten te horen. Hierdoor kan een weloverwogen besluit worden genomen.

Over HEMA verzekeringen
De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam werd in 1926 opgericht door Leon Meyer en Arthur Isaac die ook eigenaar waren van Bijenkorf. Jaren later is HEMA nog steeds niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. 

HEMA is niet alleen in Nederland actief, maar ook in België, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten. Naast de fysieke winkels zijn ze al geruime tijd online actief. Hier kun je sinds een tijdje ook verzekeringen afsluiten. 

HEMA verzekeringen wil goede begrijpelijke verzekeringen verkopen voor een lage premie. Zo proberen ze de voorwaarden zo duidelijk mogelijk te maken en willen ze dat in- en uitstappen zo makkelijk mogelijk is. Hoe meer verzekeringen je afsluit bij HEMA verzekeringen hoe meer korting je krijgt.

Producten en diensten van HEMA verzekeringen
HEMA verzekeringen heeft een ruim aanbod aan verzekeringen. Zo kun je er terecht om je vervoermiddelen te verzekeren zoals je auto, motor, fiets, caravan en scooter. Daarnaast bieden ze woonverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen, verzekeringen voor dieren, zorgverzekeringen en reisverzekeringen.

Een verzekering afsluiten is simpel. Je gaat naar de website en voert je gegevens in, je ziet dan direct de premiekosten. Daarnaast zie je alle extra’s die je bij kunt verzekeren. De meeste schadeverzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. 

Een verzekering die iedere Nederlander nodig heeft is de zorgverzekering, en ook die kun je afsluiten bij HEMA. Met de zorgverzekering van HEMA kun je terecht bij elk ziekenhuis en huisarts. Daarnaast zijn de medewerkers dagelijks zowel via email als telefonisch bereikbaar. Als je een zorgverzekering afsluit bij HEMA verzekeringen kun je gratis deelnemen aan het programma SamenGezond. Door aan dit programma deel te nemen verdien je cadeaus door te bewegen. Hiermee proberen ze een actieve levensstijl te stimuleren. 

Ervaringen, klachten en tips over HEMA verzekeringen
Heb jij een verzekering bij Hema, of heb je er een gehad? Dan willen we graag weten wat je ervan vind. Als je jouw ervaring met ons deelt kunnen we anderen informeren. Het is veel makkelijker om een besluit te nemen als je de eerlijke mening van anderen hoort. Jouw hulp kan daarom heel waardevol zijn.