Dierenverzekering.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Dierenverzekering.nl

Onze huisdieren maken deel uit van ons gezin. En als we ons gezin verzekeren, waarom dan geen verzekering voor onze pluizige vriendjes? De kosten van een dierenartsbehandeling kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Daarom is het fijn dat er tegenwoordig ook verzekeringen zijn die zich speciaal richten op deze groep huisgenoten. Of deze verzekering ook echt nuttig is? Dat kunt u hier op ReviewsBird lezen. Hier vind u de meest volledige overzichten van webwinkels op allerlei verschillende gebieden, van datingsites tot verzekeringen tot vakantie. Maak uw keuze uit de grote lijst online bedrijven en bekijk direct ook de beoordelingen van andere consumenten over deze webshops.

Over Dierenverzekering.nl
Dierenverzekering.nl is een initiatief dat in 1997 is gestart. Hiermee waren zij de eerste verzekeraar waarbij je ziektekostenverzekeringen af kunnen sluiten voor honden en katten. De allereerste huisdierenverzekering werd in 1924 in Zweden afgesloten. Een huisdierenverzekering is een verzekering die de kosten van een medische behandeling, hulpmiddelen of andere voorzieningen op grond van een medische noodzaak vergoedt bij huisdieren. Het is in Nederland niet verplicht om een dierenverzekering af te sluiten, maar inmiddels zijn er tientallen verzekeraars die dierenverzekeringen aanbieden, zoals de HEMA, OHRA, Petplan en Aegon. Dierenverzekering.nl heet voluit: Dierenverzekering Onderlinge Verzekeringsmaatschappij B.A. Het betreft een hele kleine verzekeringsmaatschappij, geregistreerd op een fictief adres in Deventer. Omdat ze zo klein zijn hoeven zij zich niet bij de Nederlandse Bank te registreren of aan te sluiten bij het Kifid.

Producten en diensten van Dierenverzekering.nl
Bij Dierenverzekering.nl kun je terecht voor het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor jouw hond of kat. De polissen zijn scherp geprijsd en dekken bijna alle medicijnen en behandelingen die de trouwe viervoeter nodig kan hebben. Kosten die in de verzekering zijn opgenomen zijn de kosten voor castratie en sterilisatie, problemen met de gewrichten, preventieve medicatie tegen teken, rabiës en andere ziektes. Als huisdiereigenaar kun je kiezen uit de hoogte van het jaarlijks te vergoeden bedrag, het eigen risico, en - net als bij mensen - ook voor alternatieve zorg. Er zijn ook enkele aanvullende verzekeringen die de kosten dekken van euthanasie, crematie, gebitsproblemen, reisverzekering, en extra alternatieve behandelingen.

Complimenten, klachten en tips over Dierenverzekering.nl
Het blijkt in de praktijk erg lastig te zijn om grotere kosten vergoed te krijgen van deze verzekeraar. Het televisieprogramma Radar heeft er onderzoek naar gedaan en een uitzending aan geweid. Omdat er geen wettelijk toezicht over dit soort kleine verzekeringsmaatschappijen is, is de enige manier om te protesteren tegen de handelwijze van de verzekeraar een vaak dure gang naar de rechter.
Heeft u ervaring met deze verzekeraar tegen medische kosten voor uw hond of kat? Beschrijf uw persoonlijke ervaringen in een review voor onze vergelijkingssite en vertel andere consumenten uw oordeel over deze verzekeraar. Ook wanneer u tips heeft over een andere verzekeraar horen wij dat natuurlijk graag. Is het verzekeren van medische kosten voor uw pluizige vriendje de moeite waard ja of nee? Werd u goed geholpen toen u een declaratie indiende? Vertel ons wat er met uw rekeningen van de dierenarts is gebeurd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review