Reviews en klachten over de verzekeringen van Anderzorg

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Anderzorg

Het hebben van de juiste verzekering is van groot belang. Een verzekeraar zoals Anderzorg biedt een aantal polissen die online af te sluiten zijn. Als jij wilt overstappen of er een aanvullende verzekering wilt afsluiten dan wil je natuurlijk eerst meer weten. Uit ervaring weten wij dat nieuwe klanten graag de reviews van consumenten over verzekeraars op onze website lezen. Daar kun jij dus ook terecht met al je vragen over deze verzekeringsmaatschappij.

Over Anderzorg nl

Anderzorg zorgverzekeringen

is te vinden aan het Winschoterdiep 70 in Groningen. Als zorgverzekeraar maakt deze onderneming deel uit de Coöperatieve Menzis U.A. Hierdoor worden een aantal van de aanvullende en tandarts verzekeringen die er op de site van deze verzekeraar te vinden zijn verstrekt door Menzis NV in Wageningen.

De producten en diensten van Anderzorg

Op www anderzorg nl kun je bijna elke verzekering die je nodig hebt afsluiten. Zo vind je er onder andere zorgverzekeringen en reisverzekeringen voor in het buitenland, elk met eigen voorwaarden en dekkingen. Wat de zorgverzekering betreft is er een basisverzekering die je met een passende aanvullende verzekering kunt combineren. In een aantal gevallen zijn speciale behandelingen zoals die bij de fysio of een brilvergoeding bij Anderzorg inclusief. Welke vergoedingen er per polis gedekt worden staat vermeld in de voorwaarden op de site van deze verzekeringsmaatschappij.

Verschil Anderzorg Basis en Compact

De verschillen die tot voor kort bestonden tussen deze twee verzekeringen zijn door de onderneming weggewerkt door het afschaffen van de Anderzorg compact verzekering. De goedkoopste standaardverzekering die iedereen nu af kan sluiten is de Anderzorg Basis. Welke problemen toekomstige poliswijzigingen van deze verzekeraar met zich meebrengen lees in je de Anderzorg reviews op onze site. Daarin delen klanten onder meer over hun opinie met het afschaffen van hun bestaande polissen.

Anderzorg contact

Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met Anderzorg. Op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 uur kun je de medewerkers van de klantenservice bellen via telefoonnummer 088 - 222 44 22. Bovendien kun je gebruik maken van de digitale assistent in de chat van het bedrijf. Als je je adres wilt wijzigen of je huidige polissen wilt bekijken dan kan dat via de app. Klachten over een verzekering, vergoeding of declaratie kun je indienen door gebruik te maken van het online klachtenformulier dat op de site te vinden is. En als je mee wilt denken met de ontwikkeling van deze zorgverzekeraar dan kun je je aanmelden voor het klantenpanel.

Mijn Anderzorg inloggen

Je kunt via mijn anderzorg inloggen om zorgkosten en facturen te declareren en om inzicht te krijgen in je rekeningen. Daar kun je ook je bestaande pakket wijzigen of een betalingsregeling aanvragen.

Reviews, klachten en Anderzorg ervaringen

Doet Anderzorg wat het op de eigen website belooft? Kun je declaraties makkelijk via Mijn Anderzorg nl regelen? Hoe wordt een klacht behandeld? Het zijn allemaal vragen die consumenten die nog geen polissen bij dit bedrijf hebben zich stellen. Jij kunt met jouw ervaring antwoord op deze en andere vragen geven door een Anderzorg review op onze website te plaatsen. Door alle reviews te bekijken zullen potentiële klanten direct zien welke klachten en ervaringen er bekend zijn over deze maatschappij. Neem dus een paar minuten de tijd om jouw beoordeling met ons te delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review