Zoweg

Alle reviews

Zoweg

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Zoweg

Als je online iets koopt ben je er niet altijd zeker van of de kwaliteit van datgene wat je koopt wel in orde is. Soms weet je niet eens of je wel krijgt waarvoor je betaalt. Dat is de reden dat we jou willen vragen om ons te vertellen wat je ervaringen zijn met Zoweg.nl. Geef je mening zodat anderen kunnen leren van jouw ervaringen. En zorg dat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen. 

Zoweg.nl is een online aanbieder van korte vakanties en weekendjes weg in Nederland. Ze proberen de beste aanbiedingen te verzamelen voor zowel losse overnachtingen als complete weekendjes weg, wellness en sauna arrangementen en dagjes uit. 

Stuur ons je mening over Zoweg.nl. Hoe is de service, de afhandeling en je weekendje of dagje uit? We horen het graag zodat anderen een goede keuze kunnen maken.

Over Zoweg.nl
Zoweg.nl is in 2005 opgericht als aanbieder van voordelige uitjes en korte vakanties. Zoweg.nl doet er alles aan om de meest aantrekkelijke prijzen te vinden voor korte vakanties, hotels en bungalowparken. Ze hebben dan ook een langlopend contact met vele aanbieders in Nederland.

Zoweg.nl is een bemiddelaar, kortom ze verzamelen de aanbiedingen overzichtelijk op hun website, maar de uiteindelijke afspraak maak je direct met de aanbieder van het arrangement.

Ze maken gebruik van de nieuwste technieken om de aanbiedingen zo snel mogelijk aan te kunnen bieden. Snelheid is dan ook een kernbegrip voor Zoweg.nl, ze willen graag dat je een reis of uitje zo snel mogelijk kunt boeken, zonder te veel rompslomp. Daarnaast staat een team van servicegerichte medewerkers van maandag tot vrijdag klaar om je telefonisch en via e-mail van dienst te zijn.

Producten en diensten van Zoweg.nl
Zoweg.nl Bied voornamelijk korte vakanties, hotelovernachtingen en weekendjes weg. De meeste aanbiedingen zijn voor hotels of vakantieparken in Nederland, maar ze hebben ook regelmatig acties voor overnachtingen in België, Duitsland en Luxemburg.

Naast het verkopen van losse overnachtingen en arrangementen kun je bij Zoweg.nl ook thema-aanbiedingen kopen zoals overnachtingen bij een wellness en saunacentrum, arrangementen voor 1 persoon of aanbiedingen waarbij je 3 nachten betaald maar 4 nachten kan blijven. Daarnaast kun je entreekaarten kopen voor pretparken en dierenparken en zelfs voor kerstshows in tuincentra.

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit het grote aanbod op de website van Zoweg.nl voer je de data en het aantal personen in. Hierna kun je mogelijk nog extra’s toevoegen zoals extra maaltijden, massages, upgrades of een huurfiets. Als je jouw perfecte tripje hebt samengesteld, bevestig je hem en betaal je het bedrag uiteindelijk bij de aanbieder. Houdt er rekening mee dat Zoweg.nl reserveringskosten in rekening brengt. 

Ervaringen, klachten en tips over Zoweg.nl
Als je al een keer geboekt hebt met Zoweg.nl willen we je vragen om hier je ervaring met ons te delen. Wat vond je van de service van Zoweg.nl? Hoe was je arrangement? En is alles vlekkeloos verlopen? Door meer te leren over jouw ervaring met deze aanbieder kunnen anderen beter bepalen of Zoweg.nl de juiste aanbieder is voor een korte vakantie of uitstapje.