Voetbaltravel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Voetbaltravel

Er zijn van die mensen, die zo gek op voetbal zijn, dat ze ook naar buitenlandse wedstrijden van hun cluppie willen. Het boeken van een voetbalreis valt vaak niet mee. Voetbaltravel verzorgt al sinds jaar en dag alleen maar voetbalreizen. Wil jij weten of zo'n voetbalreis ook iets voor jou is? Of ben jij de aangewezen persoon van de vereniging die dit moet verzorgen, maar wil je eigenlijk van de verantwoordelijkheid en het gedreutel af? Misschien is deze website iets voor jou! Natuurlijk kun je ook de afgedrukte recensies op de website van Voetbaltravel zelf geloven, maar zeg nou eerlijk, denk je dat ze de beoordeling van ontevreden klanten daar zullen plaatsen? Daarom is het verstandiger om op een onafhankelijke reviewsite de reviews te lezen.

Over VoetbalTravel
De website VoetbalTravel.nl is opgericht in 2004, door de voetballiefhebber Reinier Linthorst Homan. Hij ontdekte zelf dat het boeken van een voetbalreis niet meevalt. Daarom bedacht hij het concept voor een webwinkel met de naam VoetbalTravel. Het doel van de website is om voetbalfans te helpen om zelf een onvergetelijke voetbalreis samen te stellen.
Alle reizen vallen onder de SGR-garantie, nummer 3358 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam TravelGroep BV in Amsterdam. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar en er is ook een email adres voor vragen en informatie.

Producten en diensten van Voetbaltravel.
De website probeert aan de behoefte te voldoen op van het volgen van voetbaklwedstrijden in het buitenland een onvergetelijk uitje te maken. Zo kun je zelf je reis vaststellen. Op het boekingsformulier kan je aangeven welke club je support zodat je altijd bij je maten in het stadion zit. Naast bus, trein, en vluchten geven ze ook de keuzes uit hotels die uit zijn gekozen op de gezellige sfeer en nabijheid van het stadion. De prijzen op de website zijn de echte prijzen, zonder verborgen toeslagen. De SGR-garantie zorgt voor de financiële bescherming van de klanten van deze website. Er zijn speciale voetbalreizen voor de buitenlandse voetbalclubs Barcelona, Tottenham Hotspur, Manchester City, Liverpool FC, Manchester United en natuurlijk Real Madrid. Via de nieuwsbrief kan je als eerste op de hoogte worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen en acties.
Bij VoetbalTravel stel je je voetbalreis helemaal zelf samen. Kies je vlucht, hotel en de tickets voor de wedstrijd. Daarnaast kan je nog kiezen voor extra’s zoals stadiontours of een verzekering voor eventuele wedstrijdwijzigingen. Geen boekingskosten, luchthavenbelasting of andere toeslagen.

Complimenten, klachten en tips over Voetbaltravel.
Je moet er toch niet aan denken dat je je hele vakantie om een bepaalde belangrijke voetbalwedstrijd in het buitenland heen boekt, om er dan in het buitenland achter te komen dat je een vals kaartje voor de wedstrijd hebt gekocht. Helaas gebeurt dit nog steeds. Voetballiefhebbers worden hierin een beetje als een vergeten groep behandeld. Eigen schuld, wordt er al gauw geroepen. Of dat via deze site Voetbaltravel anders is, dat horen wij heel graag van u! Heeft u wel eens een reis geboekt, inclusief een kaartje voor een voetbalwedstrijd? Hoe is dat bevallen? Vertel uw persoonlijke ervaring en laat een review achter op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review