Voetbalreizen.com

Alle reviews

Voetbalreizen.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Voetbalreizen.com

Voetbal is een wereldberoemde sport die overigens al een aantal jaar bestaat. In 1863 ontstaat het voetbal in Engeland, dat opgericht is door de Football Association. In deze tijd werden de eerste Cambridge regels vastgesteld en begonnen steeds meer privé scholen gebruik van deze organisatie.  

Al snel werd voetbal professioneel gemaakt en begon het betaald voetbal te ontstaan. Voetballers werden in dienst genomen en de echte competitie begint in de vorm van een Football association cup. Tegenwoordig hebben we FIFA die alle officiële tournaments organiseert zoals de Champions League en dergelijke. FIFA is in het jaar 1904 ontstaan en sindsdien het grootste tak van het voetbal. 

Bent u op zoek naar een leuke vakantie waarbij u een echte voetbalmatch kunt kijken? Er zijn gelukkig website die alles voor u kunnen organiseren. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende bedrijven, zo weet u zeker dat u een zorgeloze trip heeft.
 
Over Voetbalreizen
Voetbalreizen is een organisatie dat voetbalreizen volledig of gedeeltelijk organiseert. De organisatie wordt geleid door 2 ondernemers die zelf een passie hebben voor het voetbal. Zo brengen zij u naar de mooiste plekken in Europa om de mooiste wedstrijden te beleven.  

Het bedrijf bestaat al 16 jaar en is gespecialiseerd in het aanbieden van de beste voetbalreizen die bij u horen. Voetbalreizen heeft als missie om u zoveel mogelijk te laten genieten van de wedstrijd met een onvergetelijke ervaring en dat zonder zorgen! Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven!
 
Zij koppelen het aanbod aan de wensen van de klant en daarom hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt geheel vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden als u een reis zelf wilt samenstellen. Voetbalreizen maakt alles makkelijker voor u, maar tegelijkertijd luisteren zij wel naar de vraag van de klant. 

Producten en diensten Voetbalreizen
Een standaard voetbalreis bestaat uit een overnachting, retourvlucht en een wedstrijdticket. Maar alles is aan te passen naar de wensen van de klant. U kunt zo bijvoorbeeld ervoor kiezen om 2 overnachtingen te boeken of zelfs 3!

Op de website vindt u het aanbod van Voetbalreizen zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Duitsland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Italië, Portugal, Schotland, Servië en Turkije. Al deze landen hebben een verschillende voetbalcultuur en u kunt alles van dichtbij beleven.

Voetbalreizen heeft ook aanbiedingen voor groepsreizen of bedrijven, die gemakkelijk een reis op maat kan laten maken door de organisatie. Zij organiseren ook een trainingskamp voor de echte voetballiefhebbers die meer van actie houden. Zo kunt u genieten van een goede training in combinatie met een leuke citytrip!

Complimenten, klachten of tips voor Voetbalreizen
Als u toevallig recent een reis naar Barcelona of Madrid heeft geboekt? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een trainingskamp achter de rug? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Voetbalreizen willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Voetbalreizen.