Travelhome

Alle reviews

Travelhome

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Travelhome

Gewoon even lekker in de natuur, weg van al de drukte, wandelen door mooie natuurparken, genietend van adembenemende uitzichtpunten en reizen op eigen tempo door leuke landen. Online adverteren diverse reisagenten de best verzorgde reizen waar ook ter wereld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar reisbureau, waar u veilig kunt boeken en betalen? Hier bij ReviewsBird helpen wij u graag op weg naar die langverwachte vakantie. U bent bij ons op de pagina terecht voor de ervaringen van reizigers en vakantiegangers die al in zee zijn gegaan met een travel agent, terwijl ze ook hun beoordeling geven. Lees in de reviews al de ervaringen over onder meer de dienstverlening, de accommodatie, het gedrag van een bedrijf met betrekking tot afspraken en de mate waarin er extra onvoorziene en onverwachte kosten soms bij komen kijken voor de service. Klanten maken veel mee en het is goed van hun te horen.

Over Travelhome
Travelhome is een reisbureau dat al geruime tijd mee gaat. Het bedrijf is opgericht in 1986. Oorspronkelijk zijn ze begonnen als aanbieder van Amerikaanse campers in Nederland. Vanwege de toenemende vraag naar de huur van campers in de Verenigde Staten en Canada vanuit Nederland, besloot dit bedrijf hierop in te spelen. Dit doen zij nu al langer dan 30 jaar en het bedrijf adverteert te zijn dé specialist op het gebied van campers verhuur in Nederland. Travelhome biedt ook inspiratiedagen aan, om personen meer reis inspiraties te bieden. Dit doen ze door het verzorgen van korte presentaties.

Producten en diensten van Travelhome
Op de website van Travelhome kunt u uw reis boeken naar diverse vakantiebestemmingen. Zij zijn een reisbureau, dat verschillende reizen aanbieden. In Europa bieden zij de reizen naar Portugal, Zweden, Spanje, Noorwegen, Finland, Duitsland, Italië en overige Europese landen. Voor het afreizen naar landen buiten Europa heeft u de keuze aan reizen naar Cuba, Nieuw-Zeeland, Amerika, Argentinië, Japan, Chilli, Zuid-Africa en Namibië. Travelhome biedt u aan u te voorzien van de beste campings, waar u met uw camper kunt overnachten. U wordt in staat gesteld afspraken te maken met één van hun reisexperts, die u kunnen helpen uw reisplannen door te spreken en concreet te maken.

Complimenten, klachten en tips voor Travelhome
Travelhome is aangesloten bij organisaties als ANVR, SGR. Deze organisaties geven een bepaalde maatstaf, waaraan een reisbureau dient te voldoen. Naar de plaats van bestemming kunt u bij Travelhome afreizen met onder meer de luchtvaartmaatschappijen KLM, IATA, SGR. Klachten kunnen worden gemeld op het nummer 31 0402113938 of via WhatsApp 0623527496.

Hebt u al eens gereisd met Travelhome? Laat een review bij ReviewsBird.nl achter over uw vakantie met Travelhome. Vertel of het makkelijk verliep om een vakantie of campertrip te boeken via de website, of u van uw vakantie heeft genoten en of u nog een keer met het bedrijf zou willen reizen.

Bent u geïnteresseerd om met dit bedrijf te reizen, maar heeft u nog enkele twijfels? Lees dan de ervaringen van anderen, hier op ReviewsBird, zodat u een beter beeld krijgt van de diensten van Travelhome.