Traveldeal

Alle reviews

Traveldeal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Traveldeal

Is jouw vakantie voor jou ook heel waardevol en wil je er optimaal van kunnen genieten? Help ons dan door jouw ervaring te delen. Heb je als eens een reis bij Traveldeal (vroeger cheap.nl) geboekt? Vertel ons dan wat je ervaring is, want we zijn heel benieuwd. Met jouw mening en ervaring kunnen mensen zelf een goed besluit nemen om al dan niet bij Traveldeal te boeken

Traveldeal is een online reisbureau dat tot kortgeleden nog cheap.nl heette. Het is een tussenpersoon die voor jou bemiddeld met de reisaanbieder. Op de website verzamelen ze zoveel mogelijk aantrekkelijkeaanbiedingen voor reizen zowel binnen en buiten Nederland.

Als je zelf wel eens een reis hebt geboekt weet je hoe fijn het is om te lezen hoe anderen de service en kwaliteit van een reisaanbieder ervaren. Er is namelijk niets vervelender dan problemen rondom je vakantie. Help onze gebruikers daarom door jouw ervaring met Traveldeal te delen.

Over Traveldeal
Traveldeal werd een paar jaar geleden opgericht door Jaron Cohen. Vroeger werkte hij bij het alom bekende Booking.com. Maar hij zag een markt in pakketreizen en heeft daarom Traveldeal opgericht. Ze bieden een scala aan bestemmingen met name in het westen van Europa aan. Ondertussen zijn meer dan 100.000 vakantiegangers uit België en Nederland je voor gegaan bij het boeken van een reis met Traveldeal.

Bij Traveldeal kopen ze zelf hun reizen en hotels in. Ze zijn niet afhankelijk van andere reisbureaus of partners bij het maken van hun keuze. Daarom kunnen ze hotels kiezen die goed bij hun visie passen en waarmee ze een goede prijs overeen kunnen komen. Traveldeal krijgt voor elke verkoop die ze maken een commissie van het hotel of de aanbieder. Om de reizen compleet te maken bieden ze ook vluchten aan via partnerbedrijven.

Met het bieden van complete pakketten wil Traveldeal zorgen dat mensen onbezorgd op vakantiekunnen. Dus ook al ben je nog nooit op een bestemming geweest, je ervaring moet prettig zijn. Daarbij proberen ze het gebruiksgemak van hun website continu te verbeteren en te personaliseren. 

Producten en diensten van Traveldeal
De website van Traveldeal is zo ingericht dat je makkelijk kunt kiezen. Kies voor een bestemming zoals Nederland, Zwitserland, Spanje of België, of kies voor een thema. Als je graag op een unieke locatie wil slapen zoals in een kasteel of op een boot, dan kun je kiezen voor ‘Uniek Overnachten’. Of wil je liever een actief weekeind naar de Ardennen of juist ontspannen in een Wellnesshotel, het kan allemaal.

Als je een bestemming en data hebt gekozen kun je bij elke accommodatie bestemmingsinformatie zien en details over de faciliteiten van het hotel. Na het maken van je boeking kun je online betalen met de meest bekende betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact, Creditcard en PayPal

Ervaringen, klachten en tips over Traveldeal
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met Traveldeal. Hoe is bijvoorbeeld het gebruiksgemak van de website? Hoe was je vakantie? En zijn eventuele klachten goed afgehandeld? Deel je ervaring met anderen zodat ook zij een fijne vakantie tegemoet kunnen gaan.