Thermae 2000

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Thermae 2000

Ben jij wel toe aan een weekendje ontspanning? Dan kan het zijn dat je geïnteresseerd bent in het opzoeken van een wellnesscentrum in Nederland. In deze zoektocht ben je wellicht al eens eerder bij Thermae 2000 terecht gekomen.

Voordat je een overnachting, spa-bezoek of ander arrangement bij Thermae 2000 gaat boeken wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: wat voor keus heb ik bij Thermae 2000? Van wat voor faciliteiten kan ik gebruik maken tijdens mijn verblijf? Is het eigenlijk wel veilig? Hoe kan ik boeken en is het eenvoudig om te reserveren bij Thermae 2000? Hoe zit het eigenlijk met de kosten? Wat zijn mijn mogelijkheden als ik bij aankomst ontevreden zou zijn? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen kan je op onze site, Thermae 2000 beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Wat is Thermae 2000

Thermae 2000 is een onderneming die opgericht is in 1989 als kuuroord in het toeristische dorpje Valkenburg, Limburg. Door de jaren heen kwamen er steeds meer recreatiefaciliteiten bij, zo werden bijvoorbeeld de kuurbaden steeds meer gebruikt door daggasten. In 1993 werd een 4-sterren hotel aangebouwd met 60 kamers en in 2010 richtte de onderneming een lifestyle afdeling die gasten adviseert en begeleid op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Thermae 2000 stelt dat ze geloven in de ‘totale mens’.

Voorzieningen

De onderneming voorziet hun gasten van onder andere: Thermaal water uit eigen bron, Thermale binnen- en buitenbaden & een saunalandschap, Een plek om te eten & drinken en Hoge energie architectuur. Het resort is gelegen op de top van de Cauberg, waar de kracht van het water, de rust en ruimte van de natuur, de eeuwenoude piramides en Limburgse gastvrijheid samenkomt, aldus het bedrijf.

Producten en diensten Thermae 2000

Ben je geïnteresseerd naar de aanbiedingen van Thermae 2000? Dan kan je deze bekijken op hun website. Zo kan je via de homepagina gelijk beginnen met reserveren. Oriënteer je liever eerst? Dan kan je verschillende deals, zoals: Baden in Limburgse wijn met uitzicht over het heuvelland, of Kom tot rust bij Thermae 2000 bekijken. Op zoek naar een cadeau? Dan is het ook mogelijk om een wellnessbon bij het bedrijf aan te schaffen. Bovenaan de website van Thermae 2000 kan je zelf sorteren op basis van jouw verlangens. Daar kan je kiezen uit de categorieën: Ontdek onze wellness, Plan je spa-bezoek, Overnachten in ons hotel, Info & Contact, Webshop, Voucher en Reserveren. Deze categorieën zijn weer onderverdeeld in kleinere sub-categorieën, zoals bijvoorbeeld: Faciliteiten, Wellness Arrangementen, Hotel Arrangementen enzovoort. Als je op een van deze categorieën klikt kan je daarover meer informatie lezen.

Reserveren

Heb je een keus kunnen maken en wil je graag reserveren? Dan geef je daarbij jouw toepasselijke wensen op. Zo kun je allereerst kiezen uit verschillende typen reservering, waaronder: Entree, Dagarrangement en Hotelarrangement. Daarna geef je een aankomst- en vertrekdatum op met de hoeveelheid gezelschap en e-mail adres. Hierna is het mogelijk om extra’s, zoals bijvoorbeeld: massages, of een gezichtsbehandeling toe te voegen aan jouw pakket. Op basis van deze gegevens wordt een toepasselijke prijs berekent. Als laatste stap wacht het afronden, waarbij je persoonlijke gegevens en indien gewenst overige opmerkingen met Thermae 2000 deelt.

Contact

Heb je een vraag, suggestie of klacht die je wilt delen met Thermae 2000? Dan kan dat op verschillende manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: +31 (0)43 - 609 20 00. Contact opzoeken via Whatsapp kan ook, voeg daarvoor het nummer: +31 (0)6 12 20 70 51 toe. Deel je jouw bericht liever via de mail? Dan gaat dat naar het adres: info@thermae.nl. Verder kan je op de website via een contactformulier ook contact zoeken met het bedrijf. Zelf een persoonlijk bezoekje brengen aan de onderneming gaat ook, daarvoor moet je aan de Cauberg 25-27, 6301 BT, Valkenburg aan de Geul Limburg, Nederland zijn.

Reviews en beoordelingen Thermae 2000

Heb je al eens eerder een verblijf geboekt bij Thermae 2000? Of een andere ervaring gehad met het resort? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over Thermae 2000 met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het namelijk makkelijker voor andere lezers om te bepalen of het bedrijf wel of niet aan hun verlangens zal voldoen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review