Stayokay

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Stayokay

Stayokay is een Nederlandse keten van hostels. Stayokay heeft verschillende locaties verspreid over heel Nederland, van bijvoorbeeld op de waddeneilanden tot in het centrum van de stad. Enkele locaties zijn gevestigd in bijzondere gebouwen zoals bijvoorbeeld in een kasteel (Heemskerk, Domburg), in de kubuswoningen in Rotterdam en in een grachtenpand in Amsterdam. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stayokay vinden of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina naar andere soortgelijke bedrijven zoeken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Over Stayokay

Stayokay werd opgericht in het jaar 1929, toen nog met de naam Nederlandse Jeugdherbergcentrale (NJHC). In 2003 werd de naam officieel veranderd in Stayokay. De organisatie zelf verwijst sindsdien ook naar hun vestigingen als "hostels" . Het hoofdkantoor van de organisatie is gehuisvest boven Stayokay Amsterdam Oost, in de Indische Buurt. De organisatie richt zich naast backpackers (voornamelijk in Amsterdam) ook op jonge gezinnen, senioren en groepen. Sommige hostels hebben zelfs vergaderfaciliteiten. Stayokay is aangesloten bij het internationale netwerk Hostelling International. In 2008 ontving Stayokay als eerste accomodatie verschaffende keten in Nederland het Europese ecolabel. Hun slogan is "Even iets anders".

Producten en Diensten van Stayokay

Stayokay is een van de grootste aanbieders van budgetaccomodaties in Nederland, jaarlijks hebben zijn ongeveer één miljoen overnachtingen in hun hostels. Maar kunt u er dan ook terecht? Stayokay focust zich voornamelijk op families, groepen (ook scholen) en bedrijven. Zo kunt u als gezin bijvoorbeeld terecht in een van de veertien speciale familie hostels. Deze zijn te vinden in delen van de Nederlandse natuur. U kunt als gezin een privé familiekamer boeken met tot wel zes personen. Elk hostel heeft ook zijn eigen openbare woonkamers, eetzalen en lobby. Zodat u contact kunt maken met reizigers van over de hele wereld.

Naast familie vakanties kunnen ook schoolreisjes van meerdere dagen bij Stayokay geboekt worden. Voor scholen en onderwijsinstellingen heeft het bedrijf namelijk vele en brede pakketaanbiedingen in petto. Hieronder vallen bijvoorbeeld speciale onderwijsdeals inclusief volpension, zaalhuur en educatieve programma's die sport, cultuur en veldwerk omvatten. Ook als bedrijf kunt u bij Stayokay terecht, zowel voor het huren van zalen en vergaderfaciliteiten als voor een overnachting als u bijvoorbeeld op zakenreis bent. De organisatie biedt ook nog speciale teambuilding activiteiten aan die speciaal in elkaar zijn gezet voor bedrijven.

Aanbevelingen, klachten en tips over Stayokay

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Stayokay? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Stayokay op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stayokay vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Stayokay of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Stayokay nu achter. Dit zodat iedereen, inclusief u, altijd weet waar hij of zij aan toe is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Rowan 1 jaar geleden
8
Onlangs had ik het genoegen om te verblijven in Stayokay, en kan gerust zeggen dat ik onder de indruk was van mijn ervaring daar. Het hostel voldeed aan alle normen die op hun website worden...

Alle reviews ( 1 )

Verbazingwekkende Locaties tegen Grote Waarde!

Onlangs had ik het genoegen om te verblijven in Stayokay, en kan gerust zeggen dat ik onder de indruk was van mijn ervaring daar. Het hostel voldeed aan alle normen die op hun website worden vermeld. Een van de dingen waarvan ik echt heb genoten, is de locatie die zich midden in het hart van elk gebied bevindt. Het hostel biedt ook een laagsteprijs-garantie en dit maakte mijn beslissing om er te verblijven nog gemakkelijker. Het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam bij elke stap tijdens mijn verblijf waardoor ik me thuis voelde. Een ander kenmerk dat mij opviel is dat elke kamer over een eigen douche en toilet beschikt, waardoor privacy gewaarborgd blijft zonder extra kosten of verrassingen achteraf. Stayokay heeft zijn lokale kennis perfect benut door attracties aan te bevelen die ideaal waren voor ons budget en onze smaakpapillen. Ik hou altijd van vakanties waar je nieuwe plekken kunt ontdekken,en Stayokay bood precies wat we nodig hadden! Al met al zou ik zeker terugkeren naar Stayokay als ik weer in Nederland ben!

R
Rowan 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review