Sportreizen.com

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sportreizen.com

Ben jij een echte sportfanaat? Dan heb je tegenwoordige keuze tussen allerlei evenementen, wedstrijden en sporten. Denk alleen al aan de Formule 1 — met onze eigen wereldkampioen Max verstappen — Maar ook het prachtige voetbal, basketball, boxen, etc. Kortom je hebt keuze tussen van alles. Vaak neemt dit echter plaats ver van thuis, ben je dus opzoek naar een plek waar je een ruim assortiment aan sportreizen kunt vinden, dan is Sportreizen.com misschien wel interessant.

Alleen is Sportreizen.com wel betrouwbaar? Je wilt niet dat je reis tegenvalt, al helemaal als je er rekening mee houdt dat het veel tijd, energie en geld in beslag neemt. Wat voor ervaringen doen consumenten op die al eens eerder bij Sportreizen.com hebben besteld? Om precies op deze vraag een antwoord te krijgen kan je op ons review platform, ervaringen en beoordelingen van andere consumenten vinden.

Over Sportreizen.com

Sportreizen.com heeft momenteel zo’n 18+ jaar ervaring in sportreizen. Daarmee zijn ze jouw persoonlijke ervaring voor sportreizen die in het buitenland plaats vinden. Ze hebben in de afgelopen jaren zo’n 5.000 klanten een unieke ervaring mogen leveren. Het bedrijf is een onderdeel van Voetbalreizen.com BV. Hun team bestaat naar eigen zeggen uit tal van medewerkers die ervaring hebben met sportreizen, evenementen en alles wat daar bij komt kijken. Waardoor ze kennis kunnen garanderen voor de aangeboden sportreizen.

Sportreizen en diensten van Sportreizen.com

Op de webshop van Sportreizen.com zie je gelijk diverse categorieën aan sporten. Enkele voorbeelden van bekende sporten (die bij hun worden aangeboden) zijn: Formule 1, MotoGP, Darts, NFL, Rugby en nog meer. Ben je geïnteresseerd in een reis voor een van deze sporten? Als je dan op die desbetreffende sport klikt krijg je een overzicht met alle toekomstige evenementen en dus ook reizen. Daarbij staat informatie vermeld zoals wat voor pakketten en activiteiten worden aangeboden, aantal personen en de prijs. Ook heb je de optie om een offerte aan te vragen als je specifieke wensen hebt.

Contactgegevens en Social Media

Toch nog vragen voor Sportreizen, of een andere reden om contact op te nemen? Dan kan je een van de volgende contactgegevens gebruiken, om ze te contacteren. Telefonisch contact kan via: +31-(0)85 070 5050. Mailen is mogelijk via info@sportreizen.com. Tevens hebben ze het volgende adres op hun website vermeld: Willemsplein 34-3 6811 KC Arnhem. Eveneens is het ook mogelijk om ze te vinden — en dus ook te contacteren — via de volgende social media kanalen: Facebook, Instagram en LinkedIn.

Reviews en beoordelingen Sportreizen.com

Ben jij al eens wezen kijken naar een Formule 1 race via Sportreizen.com? Of heb je al eens mogen genieten van een NFL wedstrijd via ze? Laat hier dan een review achter over je persoonlijke ervaring met Sportreizen.com. We zijn erg benieuwd naar jouw mening over het bedrijf. Zet bijvoorbeeld in je beoordelingen of je ze zou aanraden, wat je dacht van hun klantenservice en hoe het met hun duurzaamheid zit. Door het delen van een review help je immers ook andere geïnteresseerde mede-consumenten. Deze kunnen namelijk daardoor een (potentieel) beter beeld vormen over Sportreizen.com. Wil je meer leren over Sportreizen.com, of andere (gelijksoortige ondernemingen), neem dan een kijkje naar de ervaringen en reviews van consumenten, op onze beoordelingen website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review