Special Villas

Alle reviews

Special Villas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Special Villas

Special Villas is een bedrijf dat u reisbeleving net even wat anders en specialer maakt. Zij zijn gespecialiseerd in de verhuur van goed ingerichte vakantiewoningen, boerderijen, gîtes, safaritenten, landhuizen, kastelen en villa's op de allermooiste locaties. De inrichting varieert van eigentijds, sober, modern, stijlvol en luxe design. Iedere vakantiewoning heeft een ligging op een unieke plek. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Special Villas lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Special Villas
Special Villas is opgericht door Lirette Jansen. Zij ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor reizen, mensen ontmoeten en nieuwe plekken ontdekken. Na een studie Frans en toerisme (NHTV) heeft zij jarenlang gewoond en gewerkt in het buitenland. In 2009 was de start van Special Villas een feit met ongeveer vijftig vakantiehuizen in het aanbod. Sindsdien komen komen er regelmatig nieuwe vakantiehuizen bij, niet alleen in Frankrijk maar ook Nederland, België en Duitsland zijn geliefde bestemmingen waar u op unieke plekken heerlijk tot rust kunt komen. 

Producten en Diensten van Special Villas
Heeft u vaak moeite met het zoeken naar dat ene speciale vakantiehuis waar u echt tot rust kan komen? Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer in de honderden reisaanbieders die er tegenwoordig bestaan. Special Villas onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door hun persoonlijke service. Zo kunnen zij antwoord geven en persoonlijk advies geven op vragen zoals "is het geschikt voor kinderen, is het zwembad verwarmd, kan mijn hond mee of zelfs kunnen er boodschappen bezorgd worden?" . Zo gaat Special Villas net een stukje verder dan andere reisorganisaties. 

Special Villas biedt ook geen woningen aan op grote onpersoonlijke vakantieparken maar bieden in plaats daarvan individuele huizen en kleinschalige parkjes, ver weg van de massa. Het hoeft niet altijd luxe te zijn, maar wel uniek, sfeervol en met oog voor detail. Geen gewoon vakantiehuis dus maar net even anders. Omdat de vakantiehuizen persoonlijk bezocht worden en er ook intensief contact is met de eigenaren kan het bedrijf precies het huisje zoeken wat het beste bij u past. De meeste vakantiehuizen hebben ook nog een unieke ligging met een uitzicht of waar het heerlijk rustig is zodat u optimaal kunt genieten. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Special Villas
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Special Villas? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Special Villas op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Special Villas vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Special Villas of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Special Villas nu achter.