Sawadee

Alle reviews

Sawadee

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Sawadee

Het organiseren van een reis kan erg tijdrovend en stresserend zijn. Gelukkig bestaan er gespecialiseerde reisbureaus om u daarbij te helpen. De reismarkt is een zeer verzadigde markt en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van vakantie reizen vinden. Op deze pagina kan u reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten vinden over Sawadee en kan u uw eigen aanbeveling, klacht of tip nalaten door middel van een review. 

Over Sawadee 
Sawadee is een Nederlandse touroperator die zich specialiseert in avontuurlijke rondreizen, zowel binnen als buiten Europa. Sinds 1983 zijn ze een actieve speler op de toeristische reismarkt. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Het reisbureau organiseert reizen naar ruim 130 bestemmingen in de wereld. Op hun online website kan u meer dan 250 reizen vinden, voor elke wens en elk budget. Sawadee is een onderdeel van de Travelopia Group. Dit is een collectief van meer dan 50 internationale reismerken. Verder zijn ze ook uitgeroepen tot beste Aanbieder Avontuurlijke Reizen door de Nederlandse reisbranche in 2017 en 2018. 

Producten en diensten van Sawadee 
Het reisbureau staat reizigers bij met persoonlijk en deskundig reisadvies. Sawadee biedt verschillende soorten reizen aan: groepsreizen, familiereizen, actieve rondreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, 22-35ers reizen,... Één van de specialiteiten van het bedrijf zijn hun groepsreizen. Een groepsreis bij Sawadee bestaat ongeveer uit 20 reizigers waarbij u de optie krijgt om keuzeprogramma’s te boeken. Zo wordt er individuele vrijheid aan uw groepsreis toegekend. U hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een groepsreis in internationaal gezelschap. Bovendien wordt elke reis vergezeld door een professionele reisbegeleider. Deze reisbegeleider zorgt dat alles vlot verloopt en u kan bij hen terecht met al uw vragen en eventuele klachten. 

Duurzaam reizen is een belangrijke reistrend geworden die niet meer weg te denken is en Sawadee denkt daar ook niet anders over. Het bedrijf stelt reizen op een verantwoorde manier voorop met een zo’n min mogelijke impact op de lokale natuur en bevolking. Zo probeert Sawadee ook om in elke reis een project te incorporeren dat focust op natuurbescherming of het verbeteren van de economische toestand van de lokale bevolking. 

Covid19 heeft het reislandschap ernstig veranderd. Daarom hecht Sawadee veel belang aan veilig boeken en reizen. Zo kan u vrijblijvend een optie nemen op de reis van uw voorkeur. Sawadee helpt de klanten ook omboeken, uitstellen of annuleren wanneer dit nodig is. U kan hun telefonisch contacteren via 020-4202220.

Wil u op de hoogte blijven alle nieuwe reizen en lopende acties? Dan kan u zich inschrijven tot hun nieuwsbrief, een brochure aanvragen of één van de infodagen bijwonen. 

Reviews, beoordelingen en complimenten over Sawadee
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Hoe was uw ervaring met hun klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Heeft u het gevoel op de juiste manier geadviseerd te zijn? Had u een probleem ter plekke? Zo ja, hoe werd daar mee omgegaan? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort touroperator is Sawadee? Lees onze klantenbeoordelingen over Sawadee's groepsreizen, familiereizen, actieve rondreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, 22-35ers reizen,..hier op ReviewsBird.nl.