koeksebelt reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

koeksebelt

Lekker weg in eigen land is een prima manier om tot rust te komen zonder daarvoor ver te hoeven reizen. Er zijn allerlei campings en vakantieparken verspreid over de provincies te vinden. Om te weten te komen hoe andere vakantiegangers deze vakantieparken en campings beoordelen kun je hun reviews op onze website lezen. Daar beschrijven zijn hun ervaringen en klachten over de accommodaties, de voorzieningen en de manier waarop zij een camping zoals De Koeksebelt beleeft hebben. Je kunt door het lezen van al deze beoordelingen een goed idee krijgen over wat je waar mag verwachten en welke tarieven daar aan vasthangen.

Over camping De Koeksebelt

Camping De Koeksebelt in Ommen beschikt over diverse soorten accommodaties die je via de site van de camping kunt boeken en betalen. Als je slim bent vergelijk je de aangeboden prijzen met het bedrag dat je zou moeten betalen als je camping De Koeksebelt via Zoover zou boeken. Uiteraard kun je contact opnemen met de receptie van deze camping als je vragen hebt over de mogelijkheden die je op de website te zien krijgt.

Welke soorten accommodaties biedt camping De Koeksebelt

Vanzelfsprekend biedt De Koeksebelt diverse kampeerplaatsen aan die geschikt zijn voor campers en caravans. Zijn er ook andere verblijven te reserveren bij De Koeksebelt? Deze camping weet dat veel mensen het comfort van een vast verblijf verkiezen boven dat van een caravan en daarom kun je op De Koeksebelt een boomhut, bungalow, trekkershut of appartement boeken. Wil je weten waar ze allemaal te vinden zijn? Maak dan gebruik van de Koeksebelt plattegrond die je op de website kunt vinden.

Hoe boek je een boomhut of bungalow op camping De Koeksebelt?

Op de website van deze camping kun je elke boomhut en bungalow uitgebreid bekijken. De beschikbaarheid en tarieven staan duidelijk vermeld net zoals de voorzieningen waarover iedere accommodatie beschikt. Tijdens het reserveren geef je aan met hoeveel personen je naar De Koeksebelt komt en welke extra's zoals handdoeken en keukenlinnen je wilt gebruiken. Zodra je jouw keuze hebt gemaakt kun je eenvoudig betalen met veilige betaalmethodes zoals iDEAL.

Voorzieningen op camping De Koeksebelt

Om extra van je vakantie op De Koeksebelt te genieten kun je onder andere gebruik maken van het zwembad. Verder is er een Koeksebelt restaurant, een brasserie en er is meer dan voldoende animatie voor kinderen. Op de Koeksebelt plattegrond zie je precies hoe deze camping is ingedeeld.

Reviews en commentaren over camping De Koeksebelt

Ben jij onlangs op vakantie geweest op deze camping? Dan nodigen we je van harte uit om jouw Koeksebelt review op onze website te plaatsen. Je helpt op deze manier namelijk andere consumenten die dolgraag meer willen weten over dit vakantiepark. Je kunt de leuke en minder leuke kanten van een verblijf er beschrijven. Ook kun je aangeven of de Koeksebelt betrouwbaar is als het gaat om reserveren en betalen. Jouw beoordeling zal klanten inzicht geven in wat zij van de boomhutten, bungalows en campingplaatsen van De Koeksebelt mogen verwachten. Het wordt je bij voorbaat in dank afgenomen dat je jouw review wilt publiceren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review