Kartfabrique reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kartfabrique

Op zoek naar een kartbaan? In de Kartfabrique in Utrecht is iedereen welkom! Hier kunt u naar hartenlust rondjes scheuren over het indoor kart circuit, gevestigd in de oude mengvoederfabriek in het midden van het land. Natuurlijk is de ligging van een kartbaan belangrijk. Maar de ene kartbaan is de andere niet. Er zijn verschillen in het soort wegdek, de karts zelf, en de lengte van het circuit. Bekijk hier wat ervaren karters en beginners vinden van de Kartfabrique in Utrecht. Bent u er wel eens geweest, maar heeft u iets anders gedaan? Lasergamen of het nieuwe Prison Island spel gespeeld? Vertel ons over uw ervaringen! Is het leuk voor groepen, voor jongeren, voor ouderen? Hoe lang is lang genoeg om zo’n kart te huren. En wat vond u van het Prison Island spel? De moeite waard om te doen als volwassenen of is dit meer georiënteerd op kinderen? Vertel ons alles in uw eigen persoonlijke beoordeling opReviewsBird

Over de Kartfabrique

In 1920 zocht de ondernemende Fries Ulbe Twijnstra een nieuwe plaats voor de uitbreiding van zijn olieslagerijen om lijnolie en diervoeding te maken. Deze vond hij in Maarssen, in het midden van het land, tegen de spoorlijn tussen Utrecht en Amsterdam en het Amsterdams Rijnkanaal aan. In 1921 verrees er een destijds hele moderne fabriek, waarin lijnolie geperst werd en veekoeken werden geproduceerd. De Friese arbeiders kregen van de gemeente kleine arbeiderswoningen aan de overkant van het kanaal, wat nu nog steeds bekend staat als de Friezenbuurt. De productie van lijnolie werd vervangen door kokosolie en de Copraloods werd erbij gebouwd. In 1962 kwam er een graansilo bij. In 1996 werd de productie van veevoeder naar Deventer verplaatst. 300 mensen werden ontslagen en de fabriek werd gesloten. Na 5 jaar leeg gestaan te hebben kocht het echtpaar Van Eck uit Maarssen de panden. Zij kwamen op het idee om in deze unieke ruimten een activiteitenbedrijf in te beginnen. Zonder het specifieke historische en industriële karakter van het complex aan te tasten startten zij de “Kartfabrique”. Er werd een grote kartbaan aangelegd, en later werd het complex uitgebreid met een traject voor lasergamen en het nieuwe ontsnappingsspel Prison Island.

Producten en diensten van de Kartfabrique

Karting of karten is een autosportvariant. Je rijdt in kleine skelters die voorzien zijn van een motor rondjes over een circuit. Natuurlijk is de eerste de over de streep komt de winnaar. Tegenwoordig wordt karten gezien als een serieuze sport. Er worden ook echte wedstrijden en kampioenschappen georganiseerd. In de oude mengvoederfabriek zijn inmiddels nog 2 andere spelen ontwikkeld: Prison Island, gebaseerd op de populaire tv-series Ford Boyard en Escape Room. En lasergamen, waarbij 2 legers het in het pikkedonker tegen elkaar op moeten nemen. Natuurlijk ben je ook in je eentje welkom, of met zijn tweeën, maar de spellen worden het meest geboekt door groepen. Een groep vrienden bijvoorbeeld, of als team buildings uitje

Complimenten, klachten en tips over de Kartfabrique

Heb jij ook de eer om een activiteit te organiseren voor jezelf en je vrienden of collega’s? Dat is best een verantwoordelijkheid he? Want als je het “verkeerd” organiseert, dan zul je dat nog heel; vaak moeten horen! Bekijk daarom hier de reviews van andere mensen die hun beoordeling op onze website hebben gezet. Zo krijgt u een beter beeld van wat u kunt verwachten van uw middagje karten, Prison island spelen en lasergamen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review