Interbus

Alle reviews

Interbus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo VVV Texel | Texel.net
VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het n...

Logo Krieghuusbelten Familievakantiepark
Krieghuusbelten Familievakantiepark

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wi...

Logo Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even ontsnappen. Je hebt niet per se een specifieke plek in gedachten waar je heen wilt, je weet alleen dat j...

Logo Heerlijkehuisjes.nl
Heerlijkehuisjes.nl

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden o...

Interbus

Heb je wel eens een busreis geboekt met Interbus? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring. Als je op vakantie gaat wil je ook dat het vervoer goed geregeld is. Als je jouw ervaring met ons deelt help je anderen om de juiste keuze te maken. Jouw ervaring is hierin heel waardevol.

Interbus is een vervoersorganisatie waar je pendelreizen kunt boeken naar een groot aantal bestemmingen in Europa. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. 

Vertel ons hoe je de service en kwaliteit van deze vervoerder hebt ervaren. Je doet er anderen een groot plezier mee en je kunt eventuele vragen van mensen wegnemen. Er zijn heel wat vervoerders die pendeldiensten aanbieden en we willen graag weten wat je van deze vindt. 

Over Interbus 
Interbus is een vervoersbedrijf waar je buspendeldiensten kunt boeken binnen Europa. Dit bedrijf is een dochteronderneming van Koninklijke Beuk en Kupers Touringcars. Koninklijke Beuk bestaat al meer dan 108 jaar en staat bekend om hun vervoer van schoolreisjes, rondreizen, bedrijfsuitjes en evenementenvervoer. Kupers touringcars is een bedrijf uit Noord-Brabant dat al meer dan 83 jaar klanten vervoert per touringcar. Om de pendeldiensten in Europa goed te laten verlopen hebben ze Interbus opgericht. 

5 personen zetten zich dagelijks in om de buspendeldiensten mogelijk te maken. Daarbij komen uiteraard nog de tientallen buschauffeurs die de reizen mogelijk maken. Het personeel ervoor dat alle logistiek is geregeld en je met een gerust hart met een van de moderne touringcars naar je vakantiebestemming af kan reizen.

De bussen die gebruikt worden zijn voorzien van alle gemakken en voldoen aan de Europese milieu- en veiligheidsnormen. De pendelreizen vertrekken altijd op vrijdagavond. Je rijdt dan eerst naar de overstapplaats in Maarheeze. Hier stap je over op jouw directe bus naar je vakantiebestemming. De reden hiervoor is dat reistijden hierdoor korter zijn en alles logistiek beter is ingedeeld. In Maarheeze kun je nog wat eten of een kop koffie dringen voordat je verder reist. 

Producten en diensten van Interbus |
Bij Interbus kun je buspendeldiensten boeken naar een groot aantal bestemmingen in Europa. Bijvoorbeeld voor je strandvakantie in Italië, Kroatië of Spanje, of voor je wintersport in Frankrijk of Oostenrijk. 

Om je reis zo comfortabel mogelijk te maken zijn alle bussen Royal Class bussen. Voor sommige bestemmingen kun je zelfs kiezen voor First Class. De Royal Class bussen beschikken allemaal over heerlijke fauteuils met extra beenruimte en verstelbare rugleuningen zodat je lekker kunt slapen. Er is ook een DVD-speler aan boord voor een leuke film aan boord. 

In de winter kun je ook met een First Class bus naar Oostenrijk of Italië. Deze dubbeldekker bussen hebben nog meer comfort. In deze bussen vind je maar 3 stoelen per rij zodat je iedereen meer ruimte heeft. 

Ervaringen, klachten en tips over Interbus 
We zijn heel benieuwd hoe je jouw busreis met Interbus hebt ervaren. Deel jouw ervaring zodat anderen kunnen bepalen of het reizen met Interbus de moeite waard is. Help ons om anderen te helpen.