HRS group / HRS hotel reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

HRS

Tijdens het boeken van je reis wil je simpelweg dat je een fijn hotel hebt. Misschien dat je op vakantie gaat, of is het een zakenreis, hoe dan ook een geschikt hotel vinden is belangrijk. Als we het over dat tweede hebben, de zakenreizen, dan is het misschien wel interessant om HRS - The Hotel Portal te bekijken, een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van hotels bedoeld voor zakenreizen.

Alleen is HRS wel betrouwbaar en wat kun je verwachten als je boekt bij ze? Om daar een beter beeld over te krijgen kan je op onze ervaringen website terecht voor, reviews en beoordelingen, van consumenten die al eens eerder besloten bij HRS te boeken. Ben je zelf al bekend met HRS - The Hotel Portal, laat dan op deze pagina bij wens een review achter.

Over HRS group

HRS is een bedrijf dat specialist is op het gebied van hotels voor zakenreizen. Daarvoor gebruiken ze hun hotel search engine technologie. Reizigers profiteren volgens hen aan een snelle en eenvoudige hotelreservering, waarbij aanpasbare oplossing voor, tijdens en na het verblijf belangrijk zijn. Vandaar dat ze dit bij HRS hoog in het vaandel hebben staan. Voor zakenreizigers speelt flexibiliteit een belangrijke rol, logisch want afspraken kunnen spontaan worden verzet. Door te investeren in nieuwe technologieën, innovatieve marketing, een uitmuntende klantenservice en meer, probeert HRS naar eigen zeggen de klant zo goed mogelijk te helpen.

Zoek & Boek via HRS

Hoe gaat dat nou, dat boeken via HRS? Om een hotel te boeken moet je deze eerst via hun ingebouwde filter gaan zoeken. Daarvoor moet je een locatie aangeven, de datum van het in- en uitchecken en het aantal kamers en personen. Nadat je dit hebt gedaan klik je op ‘zoeken’, vervolgens krijg je een lijst te zien met het assortiment dat op jouw gegevens is aangepast. Dit aanbod kan je sorteren op eigenschappen als: prijs, beoordelingen, afstand tot, etc. Eveneens hebben ze hier ook een filter optie, denk aan: populaire filters, veiligheid & duurzaamheid, HRS-sterren, etc.

Iets gevonden wat je (potentieel) wilt boeken, ga dan verder via de knop ‘hotelgegevens’, daar staan je gegevens al ingevuld, check deze na. Onderaan krijg je prijzen en aanbiedingen te zien voor bijvoorbeeld standaardkamers, of speciale suites. Om verder te gaan met het boeken klik je op de knop ‘nu boeken’, daar moet je enkele gegevens zoals naam, e-mail, etc. achterlaten. Vervolgens kan je betalen via een van de aangegeven betaalmethoden.

Vacatures bij HRS hotels

Altijd al willen werken in de hotelbranche, dan is dat mogelijk bij HRS. Ze bieden namelijk de optie aan om bij hun te komen werken, op hun pagina vindt je informatie over banen die op dat moment openstaan, met informatie. Ook staat er op deze pagina diverse informatie vermeld over HRS en werken bij HRS. Je hebt de keuze om te zoeken op locatie, of sleutelwoorden, tevens hebben ze ook een map waar je kunt zien waar op dat moment banen openstaan. Als je een baan hebt gevonden staan eisen vermeld, de positie, perspectief en nog veel meer dingen.

Reviews en beoordelingen over HRS

Heb jij al ooit een hotel geboekt voor tijdens je zakenreis via HRS? Twijfel dan niet en laat bij wens een review achter op deze pagina, we willen graag weten wat je van ze denkt. Dit kan ook nuttig zijn voor andere consumenten die opzoek zijn naar reviews over HRS, zo kunnen ze wellicht een beter beeld vormen over het bedrijf. Wil je meer leren over andere ondernemingen, voel je dan vrij om een kijkje te nemen naar de reviews en beoordelingen op onze site.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review