Hotels.nl

Alle reviews

Hotels.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Hotels.nl

Heb je ooit een hotel geboekt bij Hotels.nl? Dan willen we graag weten wat jouw ervaring is. Je hebt je vast ook eerst afgevraagd of de website wel in orde is en je geen ‘kat in de zak’ koopt. Diezelfde vragen hebben anderen ook, en jij kan ze helpen beantwoorden. 

Hotels.nl is een online vakantieaanbieder die voornamelijk hotels aanbied in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Het bedrijf is in Nederland één van de grootste in zijn soort  en heeft voor alle hotels een ‘Beste prijsgarantie’.

Dus heb jij al eens met Hotels.nl geboekt, vertel ons dan wat je ervan vindt. Werkt de ‘Beste prijsgarantie’ bijvoorbeeld?  en hoe is de service? We willen graag je ervaring horen.
 

Over Hotels.nl
Hotels.nl werd in 2001 opgericht door Kees Eldering en Henriette IJzelenberg in Groningen waar ze nu nog steeds hun hoofdkantoor hebben. Hotels.nl staat naast zijn goede aanbiedingen ook bekend om zijn onorthodoxe reclamecampagnes. Zo lieten ze in April 2006 schapen langs de snelweg lopen met een blauwe deken om met daarop hun logo. Een burgemeester uit Groningen was niet gecharmeerd en dreigde met een boete van 1000 Euro per dag. 

Hotels.nl is nog steeds gevestigd in Groningen waar ze meer dan 30 medewerkers in dienst hebben. Het bedrijf wil dat hun klanten op een ontspannen manier een hotel kunnen boeken en zich prettig voelen bij een bezoek aan hun website. Ze willen niet alleen blije klanten, maar ook blije medewerkers en hoteliers.

Hun visie is dat transparantie een belangrijk goed is. Als je bij Hotels.nl een hotelovernachting boekt zijn er geen verborgen kosten. Daarbij proberen de medewerkers zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de hotels, kamertypes, extra’s en de bestemming, zodat mensen een weloverwogen keuze kunnen maken.

Producten en diensten van Hotels.nl
Je kunt eenvoudig een hotel uitkiezen door op de website een bestemming, datum en aantal personen in te voeren. Als je nog niet weet waar je heen wil kun je rondneuzen tussen de aanbiedingen, Strand & Kust Deals of zelfs Bubbelbad Deals.

Mocht je het belangrijk vinden dat er een sauna, fitnessruimte, fietsverhuur, stomerij of lift in je hotel aanwezig is dan kun je ook die kenmerken invoeren. Het systeem zal direct de passende hotels laten zien. Bij de hotelbeschrijvingen staan beoordelingen van mensen die je zijn voor gegaan, superhandig om een keuze te maken. 

Je hoeft de hotels pas ter plekke te betalen en je hebt geen creditcard nodig. Mocht je er binnen 24 uur na het boeken van een hotel achter komen dat de prijs ergens anders goedkoper is, dan geldt de ‘Beste prijsgarantie’ en krijg je het verschil terug. 

Ervaringen, klachten en tips voor Hotels.nl
Lees je zelf ook altijd de meningen van anderen voordat je een hotel boekt? Help anderen ook door jouw mening te geven over Hotels.nl. Geef ons je mening en laat ons weten of het een hotelaanbieder is die je aanraad aan anderen. We hebben jouw hulp nodig om te zorgen dat anderen een onbezorgde hotelovernachting tegemoet kunnen gaan.