FranceComfort

Alle reviews

FranceComfort

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

FranceComfort

Bent u helemaal weg van vakanties in Frankrijk, en dan voornamelijk luxe vakanties? Dan bent u bij FranceComfort aan het juiste adres. Zij hebben ruim tien vakantieparken in Midden- en Zuid Frankrijk waar u heerlijk kunt ontspannen in een van de vakantiehuizen op het park. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FranceComfort lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over FranceComfort
FranceComfort is opgericht in 2004 en specialiseert zich in de verhuur en het beheer van de wat luxere vakantieparken in Frankrijk. Er is een kantoor van het bedrijf in Nederland en in Frankrijk. Vanuit het kantoor in Frankrijk wordt het beheer gecoördineerd en vanuit het kantoor in Nederland wordt de verhuur en marketing gecoördineerd. Op veel parken werd in het verleden de verhuur succesvol geregeld door enkele vrijwilligers. De tijden en de verhuurmarkt zijn echter enorm veranderd over de jaren. Om een goede bezetting tegen een aantrekkelijke prijs te realiseren zal dagelijks aandacht moeten worden besteed aan de marketing. 

Producten en Diensten van FranceComfort
FranceComfort biedt comfortabele woningen aan tegen een aantrekkelijke prijs. De huizen die u kunt huren zijn luxe, met een moderne en volledig uitgeruste keuken en stijlvol meubilair. De woningen staan op goed onderhouden parken met diverse faciliteiten voor zowel jong als oud. FranceComfort heeft ruim tien parken in Midden- en Zuid Frankrijk. De parken liggen in de regio's Poitou-Charentes, Dordogne, Languedoc en Provence. FranceComfort heeft dus niet zoals andere aanbieders duizenden vakantiehuizen van honderden vakantieparken op hun website staan. 

Het bedrijf beheert en verhuurt vrijwel alle huizen op hun parken. Daardoor kennen zij de huizen en de parken en kunnen zij de kwaliteit waarborgen die voor u en hun beide belangrijk is. Het bedrijf heeft Nederlandstalige beheerders die u ook in het Nederlands als gast kunnen ontvangen en een vakantie kunnen aanbieden waar u al het hele jaar naar uitkijkt. Aan de schoonmaak en het onderhoud van de huizen worden zeer hoge eisen gesteld. Door de lokale aanwezigheid van medewerkers vindt er voortdurend kwaliteitscontrole plaats. Zo bent u er dus zeker van dat het huis dat u huur goed schoon en onderhouden is. Zo kunt u dus echt heerlijk ontspannen op vakantie. 

Aanbevelingen, klachten en tips over FranceComfort
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over FranceComfort? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over FranceComfort op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FranceComfort vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over FranceComfort of laat uw eigen ervaring door middel van een review over FranceComfort nu achter.