Escape Tours

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Escape Tours

Vind je het leuk om je zelf uit te dagen in de vorm van escape missies? Wellicht dat je dan wel eens van het concept ‘’Escape Tours’’ hebt gehoord. Daarbij is het de bedoeling om een bepaalde stad via een geheime uitgang te verlaten. Escape Tours is een bedrijf die dit soort escape spellen in diverse steden als Alkmaar, Delft, Amsterdam, Tilburg en veel meer steden organiseert.

Voordat je beslist een escape tour te starten wil je misschien eerst meer onderzoek doen of dit wel echt een goed idee is. Vandaar dat je bij ons platform reviews en beoordelingen van consumenten kunt vinden, over hun ervaringen met Escape Tours. Op die manier kan je hopelijk beter inschatten of het bedrijf aan je eisen en verwachtingen voldoet.

Over Escape Tours

Het idee achter Escape Tours is om steden te ontdekken op een unieke manier, maar tevens jezelf ook hiermee uit te dagen. Vandaag de dag is dit mogelijke in vele steden in Nederland, om enkele voorbeelden te geven: Rotterdam, Amsterdam, Alkmaar, Tilburg en Den Haag. Ook escape tours in het buitenland, in landen als België, Griekenland, Italië, Duitsland, Curaçao en veel meer landen is het mogelijk om een Escape Tour te starten. Vandaag de dag speelde zo’n 50.000+ teams al eerder een Escape Tours, waarbij ongeveer 78% de geheime uitgang vond.

Een Escape Tours is een citygame die zich afspeelt in het centrum van de desbetreffende stad naar keuze. Op de website van Escape Tours bevindt ook een Escape Tours ‘’Wall of Fame’’, een soort archief van de snelste teams van bepaalde steden.

Producten en diensten Escape Tours

Op de website van Escape Tours bevinden alle steden waar je uit kunt kiezen. Een escape tour duurt altijd rond de 2 uur, teams bestaan uit 2-4 personen. Kosten bedragen momenteel € 29,95 per team. Ben je met een grotere groep, bijvoorbeeld familie of collega’s? Dan kan je zelf via hun invulformulier contact met ze opnemen, immers is een groepsaanvraag pas mogelijk vanaf 20 personen. Om gebruik te maken van de tour moet je hun app installeren, je kunt zelf het spel starten wanneer je wilt.

Tour aanschaffen kan via de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Maestro, Creditcard, Giropay en Bancontact. Je kunt je game niet pauzeren dus vanaf het moment dat je begint moet je daar rekening mee houden. Meer informatie over hoe inloggen werkt, facturen ontvangen, etc. kan op hun website bij de veelgestelde vragen worden gevonden.

Contact

Escape Tours valt via de volgende mogelijkheden te contacteren. Mailen via: info@escapetours.nl. Bellen kan naar 085-0645247. Ook kan je hun invulformulier op de website gebruiken. Wil je samenwerken met het bedrijf dan kan je daar ook een van deze methodes voor in acht nemen.

Laat een review achter
Al ooit gebruik gemaakt van Escape Tours’ dienst? Dan vinden wij dat je het recht moet hebben om dit in de vorm van een review te delen. Vandaar dat je niet alleen reviews kunt schrijven, maar ook kunt lezen, bij ons. Op die manier help je ook met een andere consumenten door ze een betere inschatting te geven over wat er valt te verwachten. Meer leren over Escape Tours of andere bedrijven kan door reviews en beoordelingen bij ons te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nick Koning 2 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een Escape Tour gedaan en ik kan het iedereen aanraden! Samen met mijn vriendengroep zijn we op pad gegaan om de geheime uitgang van de stad te vinden. Het was echt een leuke...

Alle reviews ( 1 )

Escape Tours: Een spannend avontuur doorheen de stad

Ik heb onlangs een Escape Tour gedaan en ik kan het iedereen aanraden! Samen met mijn vriendengroep zijn we op pad gegaan om de geheime uitgang van de stad te vinden. Het was echt een leuke manier om de stad op een andere manier te ontdekken. Tijdens de tour kregen we verschillende vragen en opdrachten die ons langs interessante plekjes in de stad brachten. We moesten goed opletten, want sommige hints waren wat lastiger te vinden dan anderen. De sfeer zat er bij ons goed in en we hadden constant het idee dat we dichtbij onze eindbestemming waren. Uiteindelijk is het gelukt om binnen 2 uur te ontsnappen uit de stad - wat een adrenalinekick! We hebben hierdoor niet alleen veel plezier gehad, maar ook nog eens meer geleerd over deze mooie stad. Ik vind dit echt een gave activiteit voor groepen die samen iets willen beleven en tegelijkertijd ook nog iets willen leren over hun omgeving. Ik zou het zo weer doen!

N
Nick Koning 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!