Escape Tours

Alle reviews

Escape Tours

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo VVV Texel | Texel.net
VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het n...

Logo Krieghuusbelten Familievakantiepark
Krieghuusbelten Familievakantiepark

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wi...

Logo Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even ontsnappen. Je hebt niet per se een specifieke plek in gedachten waar je heen wilt, je weet alleen dat j...

Logo Heerlijkehuisjes.nl
Heerlijkehuisjes.nl

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden o...

Escape Tours

Vind je het leuk om je zelf uit te dagen in de vorm van escape missies? Wellicht dat je dan wel eens van het concept ‘’Escape Tours’’ hebt gehoord. Daarbij is het de bedoeling om een bepaalde stad via een geheime uitgang te verlaten. Escape Tours is een bedrijf die dit soort escape spellen in diverse steden als Alkmaar, Delft, Amsterdam, Tilburg en veel meer steden organiseert.

Voordat je beslist een escape tour te starten wil je misschien eerst meer onderzoek doen of dit wel echt een goed idee is. Vandaar dat je bij ons platform reviews en beoordelingen van consumenten kunt vinden, over hun ervaringen met Escape Tours. Op die manier kan je hopelijk beter inschatten of het bedrijf aan je eisen en verwachtingen voldoet.

Over Escape Tours
Het idee achter Escape Tours is om steden te ontdekken op een unieke manier, maar tevens jezelf ook hiermee uit te dagen. Vandaag de dag is dit mogelijke in vele steden in Nederland, om enkele voorbeelden te geven: Rotterdam, Amsterdam, Alkmaar, Tilburg en Den Haag. Ook escape tours in het buitenland, in landen als België, Griekenland, Italië, Duitsland, Curaçao en veel meer landen is het mogelijk om een Escape Tour te starten. Vandaag de dag speelde zo’n 50.000+ teams al eerder een Escape Tours, waarbij ongeveer 78% de geheime uitgang vond.

Een Escape Tours is een citygame die zich afspeelt in het centrum van de desbetreffende stad naar keuze. Op de website van Escape Tours bevindt ook een Escape Tours ‘’Wall of Fame’’, een soort archief van de snelste teams van bepaalde steden.

Producten en diensten Escape Tours
Op de website van Escape Tours bevinden alle steden waar je uit kunt kiezen. Een escape tour duurt altijd rond de 2 uur, teams bestaan uit 2-4 personen. Kosten bedragen momenteel € 29,95 per team. Ben je met een grotere groep, bijvoorbeeld familie of collega’s? Dan kan je zelf via hun invulformulier contact met ze opnemen, immers is een groepsaanvraag pas mogelijk vanaf 20 personen. Om gebruik te maken van de tour moet je hun app installeren, je kunt zelf het spel starten wanneer je wilt.

Tour aanschaffen kan via de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Maestro, Creditcard, Giropay en Bancontact. Je kunt je game niet pauzeren dus vanaf het moment dat je begint moet je daar rekening mee houden. Meer informatie over hoe inloggen werkt, facturen ontvangen, etc. kan op hun website bij de veelgestelde vragen worden gevonden.

Contact
Escape Tours valt via de volgende mogelijkheden te contacteren. Mailen via: info@escapetours.nl. Bellen kan naar 085-0645247. Ook kan je hun invulformulier op de website gebruiken. Wil je samenwerken met het bedrijf dan kan je daar ook een van deze methodes voor in acht nemen.

Laat een review achter
Al ooit gebruik gemaakt van Escape Tours’ dienst? Dan vinden wij dat je het recht moet hebben om dit in de vorm van een review te delen. Vandaar dat je niet alleen reviews kunt schrijven, maar ook kunt lezen, bij ons. Op die manier help je ook met een andere consumenten door ze een betere inschatting te geven over wat er valt te verwachten. Meer leren over Escape Tours of andere bedrijven kan door reviews en beoordelingen bij ons te lezen.