Duinrell

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Duinrell

Duinrell is een Nederlands pretpark gelegen in Wassenaar. U kent Duinrell misschien wel van de bekende slogan met het deuntje dat in uw hoofd blijft zitten, "Duinrell, daar kikker je van op". De slogan komt van de hoofdpersoon van het park: Rick de Kikker. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over het Nederlandse pretpark lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Duinrell door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Over Duinrell

Duinrell bestaat al zo'n 85 jaar, maar niet in dezelfde vorm als dat het nu heeft. Al in 1646 stond er in Wassenaar een boerderij die Boerderij Duinrell genoemd werd. Er hoorde een groot landgoed bij dat zich vanaf het jaar 1935 langzaam ontwikkeld heeft tot het vakantie- en attractiepark waar nu inmiddels ruim een miljoen bezoekers per jaar van genieten. Zo was Duinrell van 1935 tot en met 1965 eigenlijk alleen een grote speeltuin. In 1965 kwamen de plannen om er ook een camping en zwembad bij te maken. Uiteindelijk kwamen er ook attracties zoals achtbanen bij. De eerste achtbaan in Duinrell was de kikkerachtbaan: een achtbaan voor het hele gezin die dan ook niet over de kop ging. Inmiddels zijn er meerdere achtbanen en andere attracties bijgekomen.

Producten en Diensten van Duinrell

Duinrell is dus een pretpark gelegen in het Nederlandse Wassenaar, maar wat heeft het allemaal te bieden? Allereerst is Duinrell naast een pretpark ook een caravanpark en een camping, zodat u meerdere dagen plezier kunt hebben in het pretpark. Er is ook een verscheidenheid aan accomodaties beschikbaar, waaronder lodges, tenten en stacaravans. Als u even uitgekeken bent op de camping of het pretpark zelf is er ook fiets- en kartverhuur beschikbaar. Ook heeft het pretpark een eigen winkel voor boodschapjes en/of souvenirs.

Naast alleen attracties heeft Duinrell ook een zwembad, ook wel het Tikibad genoemd. Het tikibad bestaat uit een binnen- en buitenbad en heeft wel 21 glijbanen in totaal. Duinrell wordt erom geprezen dat het Tikibad een van de langste waterglijbanen van Nederland heeft. Ook is het zwembad op de meeste dagen geopend tot tien uur 's avonds. In het pretpark zelft vindt u meer dan veertig attracties die gemaakt zijn voor de hele familie. Kleine kinderen kunnen zich bijvoorbeeld verbazen in Wonderland of hun eerste ritje maken in Locomotion. Terwijl de Wild Wings en achtbaan de Falcon voor de wat ouderen met meer lef zijn.

Aanbevelingen, klachten en tips over Duinrell

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Duinrell? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Duinrell op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Duinrell vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Duinrell of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Duinrell nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Brandt 1 jaar geleden
8
Ik ben onlangs met mijn gezin naar Duinrell geweest en het was werkelijk fantastisch! Het vakantiepark ligt midden in de natuur, maar ook vlakbij de kust. We verbleven in een comfortabel hui...

Alle reviews ( 1 )

Fantastisch verblijf bij Duinrell

Ik ben onlangs met mijn gezin naar Duinrell geweest en het was werkelijk fantastisch! Het vakantiepark ligt midden in de natuur, maar ook vlakbij de kust. We verbleven in een comfortabel huisje dat van alle gemakken was voorzien. Het terrein is zeer ruim opgezet waardoor er veel privacy is. Wat ons erg aansprak waren de vele faciliteiten die het park te bieden heeft. Zo zijn er talloze attracties waar je jezelf kan vermaken, en natuurlijk niet te vergeten het fantastische Tikibad! Dit zwemparadijs is een absolute must-visit voor jong en oud. Er zijn namelijk allerlei verschillende glijbanen, zowel binnen als buiten, waar je eindeloos plezier kunt beleven. Ook aan de kleintjes wordt gedacht met diverse speeltuinen verspreid over het park. Wat ik persoonlijk nog meer bijzonder vond was de mogelijkheid om te kamperen op eigen landgoed: zo beleef je pas echt hoe prachtig dit gebied is! De medewerkers verdienen ook extra complimenten. Wij moesten per ongeluk iets kwijtgeraakt zijn tijdens ons verblijf; we hebben hier melding van gemaakt bij Guest Services en deze ging direct uitvoerig onderzoeken wat er gebeurd kon zijn! Duinrell hoort zonder twijfel bij één van onze favoriete vakantiebestemmingen ooit – wij gaan hier absoluut nog eens terugkomen!!!

B
Brandt 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!