Dagtickets

Alle reviews

Dagtickets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Dagtickets

Heb je wel eens een entreeticket voor een museum, attractiepark of dierentuin gekocht bij Dagtickets? Anderen horen graag wat jouw ervaring is met deze online webwinkel. Is het bijvoorbeeld makkelijk om de tickets te kopen? En hoe is de service van het bedrijf? Voor anderen is het fijn om te weten hoe deze ervaring is zodat ze weloverwogen kunnen besluiten of ze entreekaartjes zullen aanschaffen via Dagtickets. 

Dagtickets is een online webshop waar je tickets kunt kopen voor dierenparken, attracties, musea en pretparken in heel Europa. Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en heeft al meer dan 250.000 mensen geholpen bij de aanschaf van tickets.

Maar niet iedereen is al bekend met Dagtickets, er zullen daarom misschien nog wat twijfels zijn voordat men tot aankoop over gaat. Jouw ervaring kan anderen helpen om een besluit te nemen.

Over Dagtickets
Dagtickets is een online webwinkel die al sinds 10 jaar onderdeel is van het Nederlandse bedrijf Leisuree. Het kantoor is in Zeist gevestigd. 

Omdat Dagtickets een directe samenwerking heeft met veel van de attractieparken en musea kunnen ze tickets aanbieden voor een lagere prijs. Doordat je hun aanbod enkel online kunt aanschaffen besparen ze ook nog eens op personeelskosten en servicekosten. Je betaalt bij Dagtickets geen servicekosten zoals bij vele andere aanbieders wel het geval is. Het bedrijf haalt zijn winst uit de provisie van hun partners. 

Om te zorgen dat je aanschaf veilig is en je gegevens niet zomaar op straat komen te liggen, betaal je bij dagtickets via Multisafepay. Dit bedrijf zorgt dat alle online betalingen veilig verlopen en voldoet aan de internationale veiligheidsstandaard. Daarnaast zijn ze partner van Thuiswinkel

Producten en diensten van Dagtickets
Bij Dagtickets kun je kiezen uit entreekaartjes voor meer dan 125 attracties en musea. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je een attractie zoekt in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Maar je kunt je keuze ook baseren op het feit of een park geschikt is voor kinderen, of dat de attractie op het moment van boeken in de aanbieding is. 

Als je op de website een attractiepark, dierentuin of museum hebt uitgekozen staat hierbij heel veel informatie vermeld. Naast de locatie kun je hier meer informatie vinden over de attractie. Daarnaast staan er soms foto’s bij en kun je zien hoe het weer nu is op de bestemming.

Als je passende tickets hebt gevonden kun je ze afrekenen met iDeal of creditcard via het beveiligde platform. Mocht je nog even tijd nodig hebben dan worden je tickets 30 minuten bewaard in je winkelmandje. Zodra je de tickets hebt betaald zul je direct via email een bevestiging en PDF met je kaartjes ontvangen. Print deze uit en neem ze mee naar de attractie. 

Ervaringen, klachten en tips over Dagtickets
Ben je wel eens bij een museum, pretpark of dierentuin geweest met een ticket van Dagtickets, dan willen we je vragen om je ervaring met ons te delen. Is je aankoop vlekkeloos verlopen? En, als je klachten had, hoe zijn die dan afgehandeld?