Cruisewinkel

Alle reviews

Cruisewinkel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Cruisewinkel

Als je graag op reis gaat en wat van de wereld ziet, maar daar liefst zoveel mogelijk kan bij ontspannen, is een traditionele vakantie niet zo geschikt. Bij een cruise daarentegen kun je lekker tot rust komen terwijl het schip je van de ene prachtige locatie naar de andere voert. Ook bij Cruisewinkel kun je dergelijke cruises boeken. Als je zeker wil zijn dat je een goede ervaring zal hebben met dit bedrijf, is het van cruciaal belang dat je eerst eens goed kijkt wat voormalige reizigers te zeggen hebben, hier op ReviewsBird. Hoe zijn de beoordelingen? Zijn ze eerder positief, dan weet je dat het een goed idee kan zijn om zelf ook een reis te boeken. Maar als er veel klachten zijn en negatieve opmerkingen, weet je daar ook genoeg mee. Lees dus zeker alle ervaringen van anderen goed door.

Over Cruisewinkel
Cruisewinkel is een Nederlands bedrijf waar je terecht kan voor het boeken van cruises doorheen de wereld. Cruisewinkel werd opgericht in 2006 met als doel om de grootste online verkoper van cruisereizen te worden. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en kan bezocht worden op afspraak. Je kunt Cruisewinkel ook een mail sturen of ze bellen van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Ook via Facebook, WhatsApp en Instagram zijn ze bereikbaar, of via hun YouTube kanaal. Cruisewinkel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het Calamiteitenfonds, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Cruise Lines International Association.

Producten en diensten van Cruisewinkel
Bij Cruisewinkel kun je online cruises boeken, zowel zeecruises als riviercruises. Op de website kun je filteren op allerlei criteria, zoals je vertrek- en aankomstdata, vaargebied, afmetingen van het schip, land van aankomst, thema, vertrekland, huttype, rederij, enzovoort. Er zijn in totaal meer dan drieduizend cruises beschikbaar. De meest populaire bestemmingen zijn Spanje, de Verenigde Staten, Noorwegen, Italië, Cuba, Verenigde Arabisch Emiraten, Brazilië, Rusland en IJsland.

Wat betreft rederijen kun je bij Cruisewinkel onder andere via Holland America Line, MSC Cruises, AIDA Cruises, Norwegian Cruise Line en Costa Cruises varen. Ook Disney, Princess Cruises en Royal Caribbean Cruises zijn beschikbaar. Je kunt voor je cruise betalen per creditcard (MasterCard, VISA, American Express, Diners Club), iDeal of contant. Indien je iemand een cruise cadeau wil doen kun je hiervoor een cadeaubon aanschaffen. Cruisewinkel heeft een laagste-prijs-garantie, wat betekent dat je altijd de laagste prijs zal betalen voor een bepaalde cruise. Cruisewinkel heeft ook een blog op de website.

Klachten, complimenten en tips voor Cruisewinkel
Op reis gaan met een cruiseschip is voor de meeste mensen een hele ervaring, en het kan dus zeker voorvallen dat er bepaalde zaken mislopen waar je echt niet tevreden over bent. In dat geval kun je hier op ReviewsBird een negatieve review achterlaten en andere mensen informeren over jouw mening. Dat is immers erg belangrijk om te weten voor anderen die overwegen om ook een cruise te boeken met Cruisewinkel. Maar heb je daarentegen de ervaring van je leven opgedaan? Dan is een complimentje schrijven nog zo leuk. Schrijf dus zeker een beoordeling!