Corendon

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Corendon

Corendon is een Turks/Nederlandse holding die gespecialiseerd is in vliegvakanties. De naam Corendon heeft betrekking op een aan robijn verwant bordeauxrood mineraal, korund. Bordeauxrood is ook de kleur van de huisstijl van Corendon. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Corendon lezen of u kunt ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Corendon achter laten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

Over Corendon

Corendon is opgericht in 2000 door de heren Atilay Uslu en Yildiray Karaer. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Lijnden. Onder de Corendon Holding vallen meerdere dochtermaatschappijen: Corendon International Travel BV, Corendon, Corendon Groups & Incentives, Stip Reizen, Karin's Choice, Maris Life en GoFun Jongerenreizen. Corendon zou eigenlijk per 3 juni 2019 worden overgenomen door Sunweb maar Sunweb wilde afzien van deze deal. De partijen stonden hierover in november 2020 voor de rechter. In december 2020 werd besltoen dat Sunweb vooralsnog niet gedwongen werd om branchegenoot Corendon tegen haar wil in over te nemen.

Corendon is een bedrijf waar je veel reis aanbiedingen kunt afsluiten. WIl je meer te weten wat voor bedrijf het is en wat ze te bieden hebben? Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je last minute een goedkoop reisje kan regelen? Is het bedrijf betrouwbaar? Wat zijn de omboek garanties? Door de recensies te lezen weet je zeker wat je kunt verwachten voordat je een reisje boekt naar een van de populaire bestemmingen. Lees op onze review site meer over dit bedrijf.

Producten en diensten van Corendon

De reisorganisatie Corendon begon eigenlijk alleen met reizen naar Turkije, tot vandaag de dag is dit nog steeds hun specialiteit. Inmiddels is het assortiment wel wat uitgebreid met reizen naar andere landen, zoals bijvoorbeeld: Noord-Cyprus, Noord-Macedonië, Bulgarije, Griekenland, Tunesië, Gambia, Spanje, Egypte, Portugal, Italië, Marokko, Indonesië, Curaçao, Bonaire, Aruba, Sri Lanka, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten en Thailand. Het onderdeel Corendon Airlines werd opgericht om te fungeren als luchtvaartmaatschappij voor het uitvoeren van vakantie vluchten vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Brussel. De vloot van Corendon Airlines bestaat uit elf vliegtuigen van het type Boeing 737-800.

Sinds april 2011 beschikt de Corendon Holding ook over een tweede chartermaatschappij genaamd Corendon Dutch Airlines. Deze vloot bestaat uit vier toestellen van het type Boeing 737-800. Ook deze airline vliegt vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Brussel. Sinds mei van het jaar 2017 beschikt de Corendon Holding zelfs over een derde chartermaatschappij genaamd Corendon Airlines Europe. De vloot bestaat uit twee toestellen van het type Boeing 737-800. In de zomer van 2018 is het tweede vliegtuig aan deze vloot toegevoegd. Heeft u nou klachten over Corendon? Deze kunt u het best indienen bij de klantenservice van het bedrijf.

Corendon.nl aanbod

Corendon richt zich op het verkopen van goedkope vakantiedeals. Je kunt via het bedrijf meerdere dingen regelen zoals alleen accommodatie regelen, een combinatie van vlucht en verblijf, auto huren, cruises etcetera. Deze soort dingen zijn allemaal te vinden onder de categorie “Specials”. Je kunt als klant alles vrij makkelijk vinden op de website omdat alles verdeeld is in specifieke categorieën zoals last minute, zomer vakanties 2023, vertrek vanuit regio, zon vakantie en nog veel meer. Corendon heeft zelfs een aparte categorie waarbij je kunt zoeken op bijvoorbeeld “Adults only” vakanties of “Jongerenreizen”. Bovendien is het mogelijk om via hun partner “Quickparking” een parkeerplek te reserveren wanneer je een vakantie boekt via de website. Op zoek naar reisinspiratie? Op de website heb je een aparte blog gedeelte met allerlei verschillende soorten artikelen om je te helpen inspireren tijdens het plannen van je volgende vakantie.

Aanbevelingen, klachten en tips over Corendon

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Corendon? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Corendon op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Corendon vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Corendon of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Corendon nu achter.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice altijd voor je klaar indien je hulp nodig helpt. Alle contactgegevens kun je op hun website vinden. Daarnaast, kun je op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. Je kunt gebruik maken van het telefoonnummer, de live chat of de veelgestelde vragen pagina. Verder is Corendon ook actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Deel je ervaring!

Heb je recent een boeking geplaatst bij Corendon? Laat andere klanten dan over je ervaringen weten met deze reisorganisatie door een review achter te laten. Reviews laten consumenten weten dat het bedrijf echt is en dat ze niet opgelicht worden. Was het boekingsproces duidelijk en moeiteloos gegaan? Is de reisorganisatie betrouwbaar? Deel dan je ervaring met andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review