Baja Bikes

Alle reviews

Baja Bikes

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Baja Bikes

Baja Bikes werd opgericht in 2005 met als hoofdfocus Barcelona. Het bedrijf had vanaf het begin een duidelijk concept: leuke fietstours in het Nederlands door Barcelona. Nederlanders konden in ongeveer drie uur ontspannen op de fiets de stad zien. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in meer steden. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Baja Bikes lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Baja Bikes
Na het succes in Barcelona was Baja Bikes geinspireerd om uit te breiden naar andere Spaanse steden, dit werden Valencia en Madrid. Nadat ook daar het concept aansloeg, startte het bedrijf ook in andere grote steden in Europa zoals Rome, Londen, Berlijn en Parijs. Nadat de uitbreiding in Europa succesvol bleek begon Baja Bikes ook in andere werelddelen met hun Nederlandse fietstours, van Kaapstad tot New york en van Sydney tot Kuala Lumpur. Inmiddels is Baja Bikes te vinden in meer dan 175 steden wereldwijd en is het bedrijf uitgegroeid tot een marktleider in (Nederlandse) fietstours en fietsverhuur. 

Producten en Diensten van Baja Bikes
Baja Bikes heeft als doel om fietstours in grote steden leuk en toegankelijk te maken. Dit doen zij voornamelijk door fietstours aan te bieden met Nederlandse gids, maar als dit niks voor u is kunt u ook een fiets huren en zelf de stad verkennen op eigen houtje. Alle kantoren van Baja Bikes zijn centraal in de steden gelegen, met een Nederlandse helpdesk vooraf, tijdens en na uw tour of verhuur. Dit zodat het voor u zo makkelijk mogelijk is. Uw eigen taal (Nederlands) staat bij Baja Bikes dus voorop, zodat het voor u ontspannen en gemakkelijk blijft om een stad te verkennen. 

Baja Bikes biedt een simpel en beperkt aanbod aan van toegankelijke fietstours. Ze ontwikkelen en selecteren de tours zelf en weten dus ook echt wat ze verkopen. Het bedrijf doet niet aan boekingskosten, annuleringskosten of andere toeslagen. Een van hun motto's is "what you see is what you get". Evenmin geloven zij niet dat een aanbod van twee duizend steden met twintig duizend tours die nog nooit iemand getest heeft erg leuk kan zijn. Het bedrijf selecteert daarom alle tours en bestemmingen zelf en laat de keuze vervolgens bij u. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Baja Bikes
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Baja Bikes? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Baja Bikes op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Baja Bikes vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Baja Bikes of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Baja Bikes nu achter.