allinportugal

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

allinportugal

We ze allemaal wel eens toe aan een heerlijke vakantie, lekker ontspannen is voor ons mentaal en fysiek belangrijk. Ook nieuwe culturen ontdekken en genieten van andere landen is aantrekkelijk, Portugal heeft op die gebieden veel moois te bieden. Wellicht dat je zelf opzoek bent naar een plek waar je accommodatie in Portugal kunt vinden. Dan ben je bij All In Portugal aan het juiste adres, daar zijn ze gespecialiseerd in vakantiewoningen in Portugal.

Toch wil je zeker weten dat dit het waard is, immers is het huren van zo’n vakantie al snel behoorlijk duur. Het kan ook veel tijd en energie in beslag nemen. Je wilt dus simpelweg dat alles goed zit, om daar achter te komen kan je op onze ervaringen website terecht, bij ons review portaal lees je authentieke reviews en beoordelingen van consumenten die al eens eerder bij All In Portugal hebben besteld.

Over All In Portugal

Zo’n 10 jaar geleden begonnen Remco en Lieselot Donkers met hun bedrijf in Portugal. Door de vele vakanties die ze in Portugal hadden doorgebracht hadden ze hun hart aan dit land verloren, de beslissing om daar te beginnen met een eigen bedrijf was dus niet toevallig. Ze bieden luxe vakantiehuizen aan, maar tevens ook villa management. Veel van deze villa’s worden door hun zelf beheerd, eveneens zijn ze vaak in de Algarve. Op deze manier is persoonlijk contact ‘’op de hand liggend’’, zoals ze dat zelf vermelden.

Een van hen heeft zelfs ook een aantal jaren wonend genoten van de prachtige Algarve. Dit zie je ook terug in hun aanbod, ze focussen namelijk voornamelijk op villa’s gelegen in de Algarve. Eveneens worden alle vakantiehuizen met grote zorg uitgekozen, aldus All In Portugal. All In Portugal is lid van de SGR.

Huizen van All In Portugal

Zoals vermeld specialisieert All In Portugal in villa’s in de Algarve in Portugal. Hun aanbod kan je gemakkelijk vinden door gebruik te maken van het ingebouwde filter, op de website. Hier moet je basisgegevens achterlaten zoals aankomst vertrek, verblijfsduur en personen. Nadat je deze hebt achter gelaten krijg je het actuele aanbod te zien, dat is samengesteld op basis van jouw specifieke gegevens. Tevens heb je de optie om nog verder te filteren, zo kan je op voorzingen, afstand van de zee, plaats en huiscode en nog meer, filteren.

Heb je de ideale villa gevonden, klik dan op ‘’beschikbaarheid en prijzen’’, dan krijg je zoals de naam verklapt een overzicht van alle beschikbare data en de desbetreffende prijzen. Naast vakantiehuizen bieden ze ook autoverhuur en villa management aan.

Blog & Veelgestelde vragen

All In Portugal heeft een eigen blog. Hier plaatsen ze regelmatig artikelen, deze draaien veelal rondom Portugal. Desalniettemin gaan ze ook over andere soorten onderwerpen zoals boeken, zomervakanties en nog meer. Op de blog kun je inspiratie en informatie opdoen.

Ook hebben ze een speciale pagina gericht op ‘veelgestelde vragen’, zoals dat al zegt kun je hier vragen vinden van andere consumenten. Hier staat wederom allerlei informatie rondom boeken, betaalmogelijkheden en nog veel meer.

Schrijf een review over All In Portugal

Heb jij al eens je droomvakantie doorgemaakt in een vakantiehuis van All In Portugal? Laat hier dan een review achter over die ervaring. Door jouw review kunnen andere geïnteresseerde klanten een beter beeld over All In Portugal vormen. Zo komen ze er achter of ze wel écht van de prachtige Algarve kunnen genieten door bij All In Portugal te boeken, wat je van de klantenservice kunt verwachten en nog andere informatie. Wil je meer leren over andere ondernemingen, neem dan een kijkje op ons reviewplatform naar de beoordelingen van andere consumenten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review