Overstappen.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Overstappen.nl

Besparen op vaste

lasten kan je jaarlijks honderden euro’s winst opleveren. Het is dus zeker een goed idee om de tijd te nemen om de goedkoopste aanbieder van jouw maandelijkse en jaarlijkse kosten te vinden. Bij Overstappen.nl kun je aanbieders van verzekeringen, energie en andere zaken met elkaar vergelijken. Twijfel je of je echt wel geld zou kunnen besparen met deze dienst? Dan lees je best eerst eens alle reviews die hier op ReviewsBird te vinden zijn. Andere mensen hebben deze site immers reeds getest en kunnen jou informeren over de kwaliteit van de diensten.

Over Overstappen.nl

Overstappen.nl B.V. is een Nederlandse website waar bezoekers aanbieders van allerlei diensten met elkaar kan vergelijken. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Overstappen.nl kan gecontacteerd worden per telefoon, via WhatsApp, per e-mail en via een live chat op de website. Dit is door de week mogelijk vanaf 14:00 uur. Het is ook mogelijk om dit bedrijf te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Er is ook een nieuwsbrief waarvoor je je kunt inschrijven. Overstappen.nl beschikt over een Thuiswinkel Waarborg.

Producten en diensten van Overstappen.nl

Via de website van Overstappen.nl kun je allerlei aanbieders met elkaar vergelijken en voor jou de beste keuze vinden. Je kunt hier onder andere Energie, Autoverzekering, Internet/Bellen/TV, Geld lenen, Uitvaartverzekering en Zorgverzekering vinden. Het concept achter dit bedrijf is simpel: aanbieders vergelijken, overstappen naar de goedkoopste, en dan uiteindelijk geld besparen. Wat Overstappen.nl hun bezoekers aanbiedt is het gemak waarmee dit kan, want het zelf uitvogelen vergt veel werk en onderzoek.

Bij verzekeringen zie je ook alle premies. Zodra je een beslissing hebt genomen kun je die verzekering direct afsluiten. Bijna alle verzekeraars in Nederland worden met elkaar vergeleken. Je moet eerst een aantal gegevens ingeven, afhankelijk van het type dienst dat je wil bekijken. Zodra alles is ingevuld, druk je gewoon op “Toon de beste deals”, waarna je de top 3 krijgt, gebaseerd op de prijs.

Overstappen.nl werkt met het principe “execution only”, wat betekent dat je hier niet terecht kan voor advies, alleen objectieve feiten die je zelf moet interpreteren en er zelf een keuze mee moet maken. Wanneer je aanbieders vergelijkt via Overstappen.nl, betaal je niets. Het bedrijf krijgt immers gemiddeld 2% van de contractwaarde van de aanbieders zelf. Overstappen.nl benadrukt dat ze objectief zijn en niet verbonden zijn aan een bepaalde voorziener.

Klachten, complimenten en tips voor Overstappen.nl

Bij Overstappen.nl krijg je 14 dagen bedenktijd. Ook is er een klachtenbemiddeling en een geschillencommissie via het Thuiswinkel Waarborg. Indien je een klacht hebt over een bank of verzekeraar kun je beter bij die organisatie zelf gaan aankloppen. Als je niet tevreden bent over Overstappen.nl, kun je die klacht wel bij hen indienen. Als die niet naar tevredenheid wordt opgelost kun je naar het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening stappen. Schrijf zeker ook een beoordeling over dit bedrijf en informeer andere mensen over jouw ervaringen. Daar kunnen ze immers veel van leren. Of als je daarentegen duizenden euro’s per jaar kan uitsparen wegens hun diensten, is het zeker ook leuk om een complimentje aan Overstappen.nl te geven, hier op ReviewsBird. Stel een review op en deel jouw mening.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review