Xenos

Alle reviews

Xenos

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Xenos

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe spullen om je huis mee op te fleuren, kun je terecht bij talloze zaken. Of je iets kleins, groots, elegant of toch liever een lekker beetje kitsch wilt hebben, er is altijd wel een winkel te vinden die de spullen heeft waar je naar zoekt. Misschien heb je er wel eens over gedacht om wat te kopen bij de Xenos.

Voordat je een aankoop plaatst bij Xenos, kun je jezelf wellicht afvragen hoe het zit met de kwaliteit? Je kunt immers niet zien hoe een product er een jaar later uitziet; of die leuke glimmende verf niet afbladdert na een weekje in de zon. Om hier achter te komen, kun je eens kijken naar de reviews die Xenos krijgt. Daarvoor ben je bij ReviewsBird aan het juiste adres. Kijk daarom snel verder om te zien wat anderen te zeggen hebben over de Xenos.

Over Xenos
In 1973 begon kruidenier P. de Gruyter & zn. met de verkoop van artikelen die uit het verre oosten waren geïmporteerd. Het doel destijds was om producten te verkopen die nog niet ergens anders te vinden waren.

De afgelopen jaren heeft Xenos, hevige concurrentie van vergelijkbare winkels gekend en is de winkel bijna failliet gegaan. Nadat er sprake zou zijn van een overname, blijkt echter toch dat Xenos op de eigen benen zal blijven staan en opent het her en der weer nieuwe filialen – hierover later meer. Dit alles heeft ertoe geleid tot wat Xenos vandaag de dag is. Een organisatie met meer dan 150 winkels verspreid over heel Nederland, en tegenwoordig ook te bereiken op haar eigen website.

De naam Xenos betekent in het Grieks ‘vreemd’. Wellicht dat dit met de roots van het bedrijf te maken heeft, om unieke producten te kopen, die nog nergens anders te vinden zijn. Tegenwoordig kun je er vanalles vinden. Zo verkoopt Xenos servies, maar ook energiedrankjes. Meubels, maar ook maaltijden. Wellicht dat de winkel ook wat voor jou heeft.

Producten en diensten van Xenos
Wanneer je de website van Xenos bezoekt, kun je direct beginnen met shoppen. Op de hoofdpagina worden doorgaans producten met een korting getoond, zo kun je direct vinden op welke producten je eventueel kunt besparen.

Indien je naar een specifiek product opzoek bent, kun je gebruik maken van het drop-down menu in de categoriebalk. Hierin kun je selecteren op bijvoorbeeld ‘wonen’, ‘eten en tafelen’, ‘huishouden’ of ‘reizen en vrije tijd’. Binnen elke categorie vind je ook weer subsecties waar specifieke producten getoond worden.

Wanneer je bestelt via de website, kun je gebruik maken van Xenos click en collect. Dit houdt in dat je online je bestelling plaatst, welke je vervolgens komt afhalen in één van de 150 filialen door het land. Hiermee bespaar je op verzendkosten, en kun je direct het product bekijken zodra je het afhaalt.

Waar zitten de Xenos filialen?
Na een aantal jaren waarin het bedrijf met een slechte omzet te maken had, lijkt Xenos zich herontdekt te hebben. De winkel opent her en der weer nieuwe filialen, zoals in Ede en Breda. Zelfs in Laren vind je tegenwoordig een Xenos-filiaal. Andere Xenos filialen kun je vinden door heel het land: van Nijmegen tot Putten tot Groningen. Voor een volledige lijst met winkels kun je de Xenos website raadplegen. Hier vind je ook wanneer de Xenos open is.

Klachten, complimenten of tips voor Xenos
Wanneer jij al eens producten hebt gekocht bij Xenos, horen we graag je ervaring. Hoe zou jij de Xenos beoordelen? En waarom ben je tot die beoordeling gekomen? Alle details zijn welkom, bedankt voor je tijd!