WoonLease

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

WoonLease

Er bestonden al lease programma's voor auto's, fietsen, telefoons en zelfs bedden. Maar wist u dat u tegenwoordig ook meubels kunt leasen zodat u uw droom interieur toch waar kan maken? Bij het bedrijf WoonLease kan het allemaal, zij "verhuren" meubels. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WoonLease lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over WoonLease

Woonlease is opgericht in het jaar 2019 door de jonge ondernemer Toon Ciolina (hij is nu 23 jaar). Het bedrijf opende in het jaar 2019 tevens hun eerste showroom in Amersfoort. Om de operatie en het aanleggen van voorraden te kunnen bekostigen haalde Toon Ciolina een kleine ton op op het crowdfundingsplatform Geldvoorelkaar. Door rechtstreeks bij fabrieken in te kopen door heel Europa kunnen de maandprijzen van het bedrijf laag blijven. Om potentiële leasers over de streep te trekken, worden de meubels gratis bezorgd en geïnstalleerd, en krijgen klanten vijf jaar garantie en gratis onderhoud. De startup krijgt nu al zo'n honderd aanvragen per week binnen.

Producten en diensten van WoonLease

Het bedrijf gelooft in gebruik, in plaats van bezit. Deze duurzame manier van consumeren is voordeling voor uw portemonnee en voor het milieu. Uw meubels leasen bij WoonLease heeft een aantal voordelen: gratis bezorging en installatie, een gratis verhuisservice, vijf jaar woongarantie en opstartkosten van 39,95 euro. Na de opstartkosten betaalt u een vast maandbedrag zonder verrassingen of bijkomende kosten. Het samenstellen van uw interieur is gratis en snel geregeld. Heeft u uw droom interieur op de website gevonden? Dan neemt het bedrijf binnen 24 uur na het ontvangen van uw gegevens telefonisch contact met u op.

Na het telefonisch contact gaat het bedrijf een datum met u inplannen om uw nieuwe interieur gratis af te leveren en te installeren. Het bedrijf sjouwt uw nieuwe meubels zelfs naar boven. Na afloop van uw contract kunt u de meubels ook gratis op laten halen. Het bedrijf zal uw meubels daarna recyclen op een milieubewuste manier. U kunt er ook voor kiezen om de meubels over te nemen tegen de restwaarde. Deze wordt in het laatste jaar bepaald en is meestal tussen de vijf en vijftien procent van de nieuwwaarde.

Aanbevelingen, klachten en tips over WoonLease

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over WoonLease? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over WoonLease op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WoonLease vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over WoonLease of laat uw eigen ervaring door middel van een review over WoonLease nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review