Wellsana

Alle reviews

Wellsana

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie materiaal. Nog niet zo heel lang geleden konden opa en oma nog gewoon naar de winkel om kleding of andere producten te kopen. Door de corona plandemie en de gevolgen hiervan zijn heel veel oudere mensen te bang geworden om de straat nog op te gaan en mensen te ontmoeten, of hebben ze door het vele binnenzitten hun mobiliteit voorgoed verloren. Daarom shoppen ook ouderen steeds meer online. Kan jouw moeder of vader (nog) niet met de computer omgaan? Ga lekker samen online te shoppen en koop een nieuwe rollator en comfortabele schoenen en kleding en ga erop uit! Wanneer je gebruik maakt van online vergelijkingssites of review sites, wordt het steeds gemakkelijker de rotte appels onder de webwinkels van de goede te onderscheiden. In de reviews leest u de beoordelingen van andere consumenten die een persoonlijke ervaring met de online webwinkel hebben. Laat u niet verrassen en kijk bij ReviewsBird.nl voordat u overgaat tot het bestellen bij een online shop. 

Over Wellsana
De online zorgwinkel Wellsana bestaat al meer dan 10 jaar. Met de komst van het internet en de e-stores en webwinkels heeft  zorgwinkel Wellsana zich toegelegd op een webwinkel met daarin alle producten die voor mensen op leeftijd handig zijn. Het gaat hier niet alleen om hulpmiddelen en verzorgingsmiddelen van hoge kwaliteit, maar ook om kleding, schoeisel, wonen & tuin, en handige gebruiksvoorwerpen zoals elektrische apparaten en keukenhulpjes. Wellsana heeft een groot assortiment producten op haar website die het leven leuker en gemakkelijker kunnen maken. Het gaat hier om allerlei soorten praktische artikelen rondom de thema’s welzijn, gezondheid en huishouden.  De gezondheidsschoenen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op comfort. Er zijn ook verbandschoenen, waarbij de schoen wijder is en gemakkelijker aan te trekken voor mensen met steunkousen en diabetes sokken zodat deze niet knelt. Alle gebruikte stoffen zijn hypoallergeen en gestikt met platte naden om irritatie te voorkomen. De Fitnessapparatuur is speciaal ontworpen om mobiliteit te stimuleren. Ook aan een gezonde nachtrust is veel aandacht besteed met mooie comfortabele, gemakkelijk aan en uit te trekken pyjama's voor hem en haar, speciale hoofdkussens, neksteunkussens, beenkussens en hypoallergene lakensets en handdoekensets. 

Producten en diensten van Wellsana
Behalve voor broeken, shirts, schoenen en vrije tijdskleding voor dames en heren worden bij zorgwinkel Wellsana nog veel meer producten aangeboden. Van alle producten kan gezegd worden dat de nadruk ligt om comfort en hoge kwaliteit. Er zijn steunkousen, diabetes sokken, incontinentiemateriaal, ondergoed, antilek of incontinentie ondergoed, schoenen voor gevoelige voeten, badjassen, comfort bh’s, sport bh’s, corrigerend ondergoed en onderhemden voor dames en heren. In de sectie hulpmiddelen vind je rollators,antidecubitis of  anti doorlig matrassen, wandelstokken, rolstoelen, trolleys, toilet- en badkamer hulpmiddelen zoals douche krukjes, en bad zitjes, hoorversterkers, leesbrillen, vergrootglas, en pruiken met verschillende modellen haar. Daarnaast zijn er nog slaaphulpmiddelen, aantrekhulpjes, insmeer hulpjes en hulpmiddelen voor in de auto. Wellness en massage producten, sportkleding, woontextiel zoals plaids, bedlinnen en badmatten. In de woonartikelen zijn producten opgenomen zoals gemakkelijk te gebruiken schoonmaak artikelen, bloemstukjes, tuindecoraties, anti slip matten enzovoort. 

Complimenten, klachten en tips over Wellsana
Het doel van de producten van Wellsana is om het leven van mensen die bijvoorbeeld door ouderdom of ziekte minder mobiel zijn aangenaam te maken. We verwachten dan ook van de door hun aangeboden producten dat ze precies dat doen! Is dat ook zo? Als u ervaring heeft met dit bedrijf, zou u dan uw persoonlijke beoordeling in een review bij ons op de ReviewsBird.nl achter willen laten? Zo weten we allemaal of een online zaak betrouwbaar is ja of nee.