WatchWinders.nl

Alle reviews

WatchWinders.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

WatchWinders.nl

Goed nieuws voor de echte liefhebbers van horloges! Nu is het ook mogelijk om een zogenaamde WatchWinder online te kopen! Wat dat precies is? Bij WatchWinders.nl verkopen ze apparaatjes die ervoor zorgen dat je automatische horloges (dus horloges zonder batterijen of opwindveer) altijd in beweging blijven, en dus altijd op tijd blijven lopen. Plus, het biedt een prachtige showcase voor je horloges en houdt je horloge ook nog eens stof- en krasbestendig. 

Meer weten over Watchwinders.nl? Lees hier de korte omschrijving van het bedrijf, informatie over hun producten en diensten. Maar waar het vooral om gaat bij ReviewsBird.nl is uw persoonlijke beoordeling over deze webshop! Daarom vragen wij aan iedereen die wel eens een bezoekje heeft gebracht aan een van de shops die zijn opgenomen in onze gids om uw persoonlijke review achter te laten. Helpt u ook mee van onze site een gemakkelijk, eerlijk en bruikbare gids te maken voor online shopping? 

Over Watchwinders.nl
De allereerste horloges werkten met behulp van een opwindveer. Afhankelijk van het merk  van het horloge diende de opwindveer zeker 1x in de 24 uur aan te draaien om het horloge op tijd te laten lopen. Alhoewel de opwindveer zeer kwetsbaar was, werd deze manier van energie voor het horloge eeuwenlang toegepast. Rond 1980 kwamen de eerste automatische horloges op de markt, horloges die je niet meer op hoeft te winden, maar door de bewegingen van de pols van energie worden voorzien. Het bedrijf WatchWinders.nl is een familiebedrijf wat gestart is in 2005. Op de website worden de retour- en garantievoorwaarden uitgebreid en in duidelijke taal besproken. In de meeste gevallen is de toezending gratis. 

Producten en Diensten van WatchWinders.nl
Bij WatchWinders.nl worden bewaardozen voor automatische horloges aangeboden die het bewegen van de pols kunnen simuleren, zodat ook wanneer u uw horloge niet draagt, het toch op tijd blijft lopen. Zeker nu het horloge niet alleen de status van trendy modeaccessoire heeft gekregen, maar ook een accessoire voor in de kleedkamer of luxe slaapkamer uitgestald mag worden, is het in beweging houden van een dergelijk horloge vaak een probleem. Mensen kopen steeds vaker dure automatische horloges die ze niet iedere dag dragen. Voor deze mensen zijn de producten van WatchWinders.nl een absolute must. De bewaardozen verschillen per horlogemerk, en sommigen hebben zelfs een eigen LED licht waardoor het horloge nog beter uitgestald kan worden. Er zijn verschillende dozen voor verschillende merken. Bij WatchWinders.nl vind je alle A merken van horloges, zoals Seiko, Chronovision, Bernard Favre, Heisse & Sohne, en het Nederlandse merk Benson.

Complimenten, Klachten en Tips over WitchWinders.nl
Dure of excentrieke horloges hebben is voor sommigen een echte hobby. Maar net zoals met verzamelingen van andere dure spulletjes wil je wel dat jouw verzameling zo mooi en exclusief mogelijk uitgestald of bewaard kan worden. Heeft u wel eens iets gekocht bij Watchwinders.nl? Was u tevreden over de kwaliteit? Graag horen wij wat u van WatchWinders vind. Laat uw review bij ons achter, zodat andere shoppers lering kunnen trekken van uw ervaringen.