Vital Proteins

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vital Proteins

Een gevarieerd dieet is belangrijk. Maar af en toe is het ook handig en/of nodig om een supplement erbij te nemen. Kijk niet verder dan Vital Proteins! Bezoek hun website vitalproteins.nl om hun hele assortiment te bekijken.

Het is waar dat voordat je in een bedrijf investeert of iets koopt, je wilt weten of het bedrijf geloofwaardig is. Om te zien of ze betrouwbaar zijn, kun je deze reviews lezen.

Wat is Vital Proteins?

Bij Vital Proteins draait alles om kwaliteit, natuurlijke schoonheid, en het leveren van supplementen om je lichaam te helpen herstellen. Dat doen ze door gezond collageen te leveren dat je huid herstelt en de collageenproductie in je lichaam bevordert.

Producten en diensten van Vital Proteins

Vital Proteins biedt een verscheidenheid van poeders en capsules, zoals collageen poeders, collageen creamers, beauty collageen, matcha collageen, marine collageen, gelatine, collageen capsules en plantaardige capsules.

Vital Proteins biedt kortingen op geselecteerde producten. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief krijg je ook nog een 10% op je eerste bestelling.

Leveringen uit het Verenigd Koninkrijk kunnen 3 tot 5 werkdagen duren voor een standaard verzending.
Leveringen uit de Verenigde Staten kunnen 7 tot 10 werkdagen duren voor een standaard verzending.

De standaardverzending naar Nederland kost 3,99 euro en je hebt gratis verzending bij een bestelling van 40 euro.

Vital Proteins retour- en garantiebeleid

Als je contact met hun opneemt voor een retourzending, vul dan het formulier in het berichtencentrum van je account in. Zo krijgt de klantenservice je bestelnummer, het product dat je terugstuurt en de reden van terugsturen.

Bij aankoop van een artikel krijg je van hun een uniek retourautorisatienummer. Verpak het product zorgvuldig en voeg je bestelnummer, naam en adres toe aan je pakket.

Als je het product terugstuurt, vraag dan om een ontvangstbewijs van de vervoerder. Dit zou gratis moeten zijn en kan van pas komen als er tijdens de levering iets met je pakket gebeurt. Zonder ontvangstbewijs kunnen ze geen restitutie of vervanging geven.

Als je een vervanging aanvraagt en het product is niet meer leverbaar, dan betalen ze je oorspronkelijke betaalwijze terug. Alle producten die je accepteert, maar vervolgens terugstuurt, zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze hun magazijn bereiken.

Retouren die met een verzekeringsservice worden gemaakt, worden sneller verwerkt. Zorg ervoor dat je je artikel naar hun terugstuurt met een bezorgdienst die de waarde van het product verzekert, zodat we je retourzending snel kunnen verwerken.

Klantenservice van Vital Proteins

Vital Proteins heeft een klantenservice live chat onder het kopje Klantenservice op de website. Het zal als onbeschikbaar tonen als een klantenservice agent in gesprek is. De live chat is van 09:00 uur tot en met 21:00 uur beschikbaar en open voor communicatie.

Facebook: https://www.facebook.com/VitalProteins/?brand_redir=106026794591323

Twitter

: https://twitter.com/vitalproteins

Instagram

: https://www.instagram.com/vitalproteins.nl/

Reviews en ervaringen met Vital Proteins

Heb je onlangs iets bij deze winkel gekocht? Beviel de service je? Zou je het andere mensen aanraden? Deel je ervaring om anderen te helpen de juiste keuze te maken bij de aankoop. Als je nog niets gekocht hebt, dan kun je hier de beoordelingen over Vital Proteins vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review