TennisDirect

Alle reviews

TennisDirect

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

TennisDirect

Ben jij op zoek naar een nieuw tennisracket? Of ben je toe aan een nieuwe tennisoutfit? Het bedrijf TennisDirect biedt deze producten aan. Ook wanneer je op zoek bent naar andere artikelen die alles te maken hebben met tennis, kan Tennisdirect jou misschien wel helpen bij het kiezen van het juiste product.

Misschien heb je nog niet eerder iets gekocht bij het bedrijf TennisDirect. Het is dan soms moeilijk om erachter te komen wat je van het bedrijf kunt verwachten. Hoe weet je bijvoorbeeld of het bedrijf betrouwbaar is? Hoe kom je erachter waar je terecht kunt voor vragen? En biedt het bedrijf wel de service aan waar jij naar op zoek bent? Voor een antwoord op al deze vragen kun je terecht op de website van ReviewsBird. Hier kun je de ervaringen lezen van mensen die jou al zijn voorgegaan. Op die manier kun je zien hoe anderen denken over de verschillende aspecten van het bedrijf die jij belangrijk vindt.

Over TennisDirect
Het bedrijf TennisDirect biedt een assortiment van verschillende tennisproducten aan. Zo kun je er onder andere terecht voor tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets en tennisballen. Het bedrijf heeft een passie voor tennis en probeert producten van kwaliteit te leveren, waarbij klanten ook bijbehorend advies kunnen krijgen. TennisDirect stelt dat zij jou toegang geven tot het gehele assortiment van tennisproducten.

Het bedrijf TennisDirect heeft naast een webshop ook vier fysieke winkels. De fysieke winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Zoetermeer en Den Bosch. Het hoofdkantoor van TennisDirect bevindt zich in Warmond.

Producten en diensten TennisDirect
Op de website en in de fysieke winkels van het bedrijf TennisDirect vind je een assortiment van verschillende tennisproducten voor man, vrouw en kind. Het bedrijf biedt tenniskleding aan en werkt daarbij samen met merken zoals Nike, Adidas en Björn Borg. Ook heeft het bedrijf een collectie van tennistassen, zodat jij voldoende ruimte hebt om jouw tennisrackets op te bergen. Naast tennisproducten richt het bedrijf zich ook op de verkoop van producten voor de sport padel.

Het bedrijf vindt het belangrijk dat klanten worden voorzien van advies. Daarom is het team van TennisDirect beschikbaar om klanten te helpen bij het maken van een keuze over een bepaald product. Wanneer het gaat om tennisrackets, biedt het bedrijf de mogelijkheid aan om vrijblijvend een tennisracket thuis te testen. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken over of een tennisracket goed bij jou past.

Garanties en contact TennisDirect
Het bedrijf stelt een snelle levering te garanderen. Vanaf een bepaald bedrag biedt het bedrijf een kosteloze levering aan. Wanneer je toch niet tevreden bent met het product of een andere maat of kleur van jouw gekozen product wilt, biedt TennisDirect een service aan waarbij je jouw product gratis kunt retourneren. Als lid van de KNLTB kun je bij TennisDirect ook in aanmerking komen voor verschillende aanbiedingen en acties.

Het bedrijf Tennisdirect heeft verschillende manieren waarop klanten contact kunnen zoeken bij vragen en opmerkingen. Je kunt allereerst een vraag stellen via het contactformulier op de website van het bedrijf. Ook is het bedrijf per e-mail bereikbaar op info@tennisdirect.nl. Daarnaast kun je een vraag stellen via de Facebookpagina van het bedrijf, waarbij je binnen één werkdag een antwoord kunt verwachten. Het bedrijf is ook bereikbaar via de telefoon op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur op 0252-219107.

Ervaringen, beoordelingen en reviews TennisDirect
Om zekerheid te krijgen over hoe een bedrijf zoals TennisDirect omgaat met klachten, het leveringsproces, haar beloftes en de service in het algemeen, is het handig om de ervaringen van andere klanten te lezen. Door het lezen van de reviews over TennisDirect op ReviewsBird ontwikkel jij een goed beeld over of het bedrijf echt bij jou past. Heb jij wél al eens eerder besteld bij TennisDirect? Dan horen wij graag wat jouw mening is over het bedrijf en hoe jij de service hebt ervaren. Door het schrijven van een review help jij anderen een realistisch beeld te vormen over het bedrijf.