Tandonline

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tandonline

Een goede gebitsverzorging is van belang voor een mooie tanden en een stralende glimlach. Natuurlijk is een regelmatig bezoek aan de tandarts erg belangrijk maar minstens zo belangrijk is hoe u dagelijks zorgt voor uw gebit en tandvlees. Een online shop zoals Tandonline verkoopt producten voor de mondverzorging die je volgens de site makkelijk kunt bestellen. Maar hoe makkelijk is dat in het echt? Is Tandonline betrouwbaar. Kom meer te weten over deze webshop en soortgelijke andere door beoordelingen en reviews van andere klanten te lezen. Zij delen hun ervaringen over onderwerpen zoals het bestelgemak, de betaalmethodes en de kwaliteit van de producten die online shops verkopen.

Over Tandonline

Tandonline BV richt zich met deze webshop op de verkoop van mondverzorgingsproducten op particuliere en zakelijke klanten. Hoe je kunt bestellen staat uitgebreid omschreven in de info rubriek die speciaal daarvoor op de site geplaatst is. Vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen met de medewerkers van Tandonline in Veenendaal als je vragen hebt over kortingscodes of producten zoals Tandonline Tepe ragers, tandpasta of tandenborstels.

De producten en diensten van Tandonline

De medewerkers van Tandonline zijn altijd op zoek naar de beste producten. Daardoor is deze online shop in staat om elektrische tandenborstels van merken als Philips en Oral B aan te bieden. Ben je geen fan van elektrische tandenborstels? Probeer dan een handtandenborstel uit het ruime assortiment dat Tandonline verkoopt. Het allerbelangrijkste ingrediënt voor een frisse en gezonde mond is natuurlijk tandpasta en ook dat is er bij Tandonline in overvloed te krijgen. Het aanbod aan producten wordt compleet gemaakt met mondspoelmiddelen en producten om tanden te bleken.

Betalen en bezorgen bij Tandonline

De producten die je hier bestelt kun je veilig betalen met methodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Bovendien zijn er bijna dagelijks speciale acties te vinden. Met een Tandonline kortingscode kun je op die manier nog voordeliger uit zijn. Als de artikelen die je bestelt op voorraad zijn dan worden ze binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Mocht het voorkomen dat Tandonline ze moet bestellen bij de leverancier dan kan het maximaal 5 werkdagen duren voor je jouw bestelling in huis hebt. Ben je niet tevreden over de ontvangen producten? Binnen 7 dagen kun je artikelen die je beschadigd ontvangen hebt aan Tandonline retour sturen. Voor producten die je per ongeluk verkeerd besteld hebt krijg je bij Tandonline 14 de tijd om ze retour te sturen. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen.

Publiceer jouw Tandonline review of ervaring!

Door jouw beoordeling over deze online shop op onze website te plaatsen geef je andere consumenten de juiste informatie om te weten te komen of Tandonline betrouwbaar is. In jouw review kun je de plus- en minpunten van het bestellen van producten omschrijven. Zijn de kortingscodes van Tandonline makkelijk te gebruiken? Komt de kwaliteit van de producten overeen met de omschrijvingen op de site? Zijn producten eenvoudig naar Tandonline retour te sturen? Zoals je ziet kun je met een review veel twijfels wegnemen bij klanten die deze webwinkel en de aangeboden producten nog niet kennen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review