Tandonline

Alle reviews

Tandonline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Mycosan
Mycosan

  Problemen met je voeten? Bij Mycosan verkopen ze van alles wat te maken heeft met voetproblemen. En nu hoef je daarvoor niet meer naar ...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Tandonline

Een goede gebitsverzorging is van belang voor een mooie tanden en een stralende glimlach. Natuurlijk is een regelmatig bezoek aan de tandarts erg belangrijk maar minstens zo belangrijk is hoe u dagelijks zorgt voor uw gebit en tandvlees. Een online shop zoals Tandonline verkoopt producten voor de mondverzorging die je volgens de site makkelijk kunt bestellen. Maar hoe makkelijk is dat in het echt? Is Tandonline betrouwbaar. Kom meer te weten over deze webshop en soortgelijke andere door beoordelingen en reviews van andere klanten te lezen. Zij delen hun ervaringen over onderwerpen zoals het bestelgemak, de betaalmethodes en de kwaliteit van de producten die online shops verkopen.

Over Tandonline
Tandonline BV richt zich met deze webshop op de verkoop van mondverzorgingsproducten op particuliere en zakelijke klanten. Hoe je kunt bestellen staat uitgebreid omschreven in de info rubriek die speciaal daarvoor op de site geplaatst is. Vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen met de medewerkers van Tandonline in Veenendaal als je vragen hebt over kortingscodes of producten zoals Tandonline Tepe ragers, tandpasta of tandenborstels.

De producten en diensten van Tandonline
De medewerkers van Tandonline zijn altijd op zoek naar de beste producten. Daardoor is deze online shop in staat om elektrische tandenborstels van merken als Philips en Oral B aan te bieden. Ben je geen fan van elektrische tandenborstels? Probeer dan een handtandenborstel uit het ruime assortiment dat Tandonline verkoopt. Het allerbelangrijkste ingrediënt voor een frisse en gezonde mond is natuurlijk tandpastaen ook dat is er bij Tandonline in overvloed te krijgen. Het aanbod aan producten wordt compleet gemaakt met mondspoelmiddelen en producten om tanden te bleken.

Betalen en bezorgen bij Tandonline
De producten die je hier bestelt kun je veilig betalen met methodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Bovendien zijn er bijna dagelijks speciale acties te vinden. Met een Tandonline kortingscode kun je op die manier nog voordeliger uit zijn. Als de artikelen die je bestelt op voorraad zijn dan worden ze binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Mocht het voorkomen dat Tandonline ze moet bestellen bij de leverancier dan kan het maximaal 5 werkdagen duren voor je jouw bestelling in huis hebt. Ben je niet tevreden over de ontvangen producten? Binnen 7 dagen kun je artikelen die je beschadigd ontvangen hebt aan Tandonline retoursturen. Voor producten die je per ongeluk verkeerd besteld hebt krijg je bij Tandonline 14 de tijd om ze retour te sturen. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen.

Publiceer jouw Tandonline review of ervaring!
Door jouw beoordeling over deze online shop op onze website te plaatsen geef je andere consumenten de juiste informatie om te weten te komen of Tandonline betrouwbaar is. In jouw review kun je de plus- en minpunten van het bestellen van producten omschrijven. Zijn de kortingscodes van Tandonline makkelijk te gebruiken? Komt de kwaliteit van de producten overeen met de omschrijvingen op de site? Zijn producten eenvoudig naar Tandonline retour te sturen? Zoals je ziet kun je met een review veel twijfels wegnemen bij klanten die deze webwinkel en de aangeboden producten nog niet kennen.