Tandenborstel.com

Alle reviews

Tandenborstel.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Mycosan
Mycosan

  Problemen met je voeten? Bij Mycosan verkopen ze van alles wat te maken heeft met voetproblemen. En nu hoef je daarvoor niet meer naar ...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Tandenborstel.com

 

Van links naar rechts en van onder naar boven, cirkels draaiend, tandvlees wel poetsen of niet? De tandenborstel maakt deel uit van onze persoonlijke verzorgingsartikelen. Aangeraden wordt om minimaal 3 maal per dag te poetsen. De oudste sporen van tandenborstels zijn teruggevonden in het oude Egypte. Van dat vochtige rafelende houtje zijn we nu beland bij het tijdperk van de elektrische tandenborstel. De allereerste elektrische tandenborstel werd in 1940 in gebruik genomen. Deze leek nog niet op de borstel van tegenwoordig, met afnemende koppen geschikt voor ieder doel. Wat vinden we eigenlijk van al die elektrische tandenborstels met al die verschillende onderdelen? Wat vinden wij als consument van de artikelen van tandenborstel.com? Wij hopen dat u op onze website ook een review achterlaten waarin u uw persoonlijke ervaringen met ons deelt en het bedrijf een beoordeling wilt geven.

Over Tandenborstel.com
Wat ze bij de online webshop tandenborstel.com voor artikelen aanbieden laat zich niet moeilijk raden. Tandenborstels natuurlijk. Het gaat hier om een online webshop dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van elektrische tandenborstels van bepaalde merken en de verschillende onderdelen, en een assortiment aan producten die met mondhygiëne te maken hebben. Wie de maker is van deze webshop en wanneer de webshop is ontstaan is helaas niet terug te vinden op het internet.
Wat verder nog opvalt, is het programma voor professionals. Hiermee worden mondhygiënisten, tandartsen, parodontologen en implantologen bedoeld die een eigen praktijk hebben. Deze kunnen een samenwerking aangaan waarbij iedere door de professional doorverwezen klant die een aankoop doet op de website, goed is voor een punt op de spaarkaart van de professional. Bij het scoren van 30 punten krijgt de tandpraktijk een slagroomtaart toegestuurd.  

Producten en diensten van Tandenborstel.com
Bij Tandenborstel.com worden elektrische tandenborstels van de merken Oral-B, Braun en Philips Sonicare kopen. Daarnaast is er ook een redelijk aanbod aan monddouches, opzetborstels, tongschrapers, interdentale ragers en flosdraad van de merken GUM, Lactona en Meridol Halitosis aanwezig in de online winkel. Wil je persoonlijk advies over welke tandenborstel het beste bij u wensen past dan kunt u telefonisch contact of via de email contact met de mondverzorgingsspecialisten die werken op de klantenservice van Tandenborstel.com opnemen. Iedere dag zijn er aanbiedingen in de webshop te vinden. Producten die voor 15.00 geplaatst zijn worden de volgende dag thuis bezorgd. Op de website wordt verder nog informatie gegeven over de bezorging en levertijd, wat te doen bij defect, verzendkosten en het retourneren van de producten. 

Complimenten, klachten en tips over Tandenborstel.com
Een webshop speciaal voor tandenborstels. Is dat wel nodig? Is dat handig? Tandenborstels kun je toch ook bij de supermarkt kopen? Of is het wel fijn, een specialistische zaak waar je terecht kunt met vragen? Of misschien bent u wel een professional met een eigen praktijk in de mond- en tandverzorging? Wat vind u van het puntenspaarsysteem voor een slagroomtaart? Wij horen het graag van u! Laat een review achter op onze vergelijkingssite waarin u uw persoonlijke ervaring met ons deelt. Uw beoordeling is voor ons goed waard.