Suitable

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Suitable

Gemak dient de mens en dat geldt zeker ook voor het online herenkleding bestellen. Maar er zijn inmiddels zoveel aanbieders dat je er duizelig van zou worden. Waar krijg je de service die je net zoals in een echte winkel hoort te krijgen? Komt de kwaliteit van de producten die getoond worden overeen met de werkelijkheid? Suitable (NL) uit Rosmalen is een onderneming die het zogenaamde hybride winkelen, het online en fysiek winkelen, met elkaar combineert. Je kunt de aangeboden herenkleding online bekijken en bestellen of je kunt er voor kiezen om een vestiging van Suitable in Rotterdam, Groningen, Breda of Den Bosch te bezoeken. Wil je vooraf weten hoe andere klanten deze manier van nieuw winkelen bij Suitable.nl beoordelen? Lees dan hun reviews op onze website.

Over Suitable

Suitable.nl is in 1996 ontstaan en langzaam uitgegroeid tot de onderneming die in Nederland en België actief is. Het bedrijf biedt online iedere dag een nieuwe Suitable dagaanbieding die je veilig kunt bestellen. De site heeft namelijk het Thuiswinkel Keurmerk. Je kunt de herenkleding die er aangeboden wordt online bestellen en af gaan halen in een van de bovenstaande filialen maar ook bij Suitable in Zwolle, Den Haag of Haarlem. Wil je behalve de Suitable dagaanbieding ook korting op andere producten? Nieuwe én bestaande klanten kunnen gebruik maken van de Suitable kortingscodes die op de eigen en andere sites gepubliceerd worden. Tijdens het afrekenen, dat je overigens met veilige methodes zoals Klarna of iDEAL doet, kun je de code om je korting te bemachtigen invoeren.

Suitable herenkleding

Het aanbod aan kleding voor mannen bestaat bij Suitable Shop onder andere uit overhemden van T-shirts van merken zoals State of the Art en Lyle & Scott. Draag je voor graag een gilet of colbert? Vele andere klanten hebben al Suitable colberts en gilets besteld, ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Voor de koudere wintermaanden heeft Suitable Shop een behoorlijk assortiment aan truien en sweaters in het aanbod opgenomen. Bovendien biedt deze online shop gala & trouwkleding en accessoires zoals manchetknopen, zakdoeken en bretels. De herenkleding die je bij Suitable Shop bestelt wordt als je voor bezorging kiest gratis bij je thuisgebracht en je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling aan Suitable Shop te retourneren als je er niet tevreden mee bent. Je kunt het ook terugbrengen naar een filiaal en het ter plaatste ruilen voor een ander product.

Reviews en ervaringen over Suitable Shop

Laat als klant jouw Suitable review achter op onze website en help op die manier nieuwe klanten die deze online shop nog niet kennen. Zij krijgen aan de hand van jouw ervaring een beter zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze webwinkel die online herenkleding verkoopt. Met jouw beoordeling kun je haarfijn aangeven wat voor jouw de plus- en minpunten van deze webwinkel zijn en waarom je in het vervolg weer voor een aankoop bij Suitable Shop zult kiezen of juist niet. Door alle commentaren en klachten in de Suitable Shops reviews op onze website te lezen weten consumenten uiteindelijk precies waar ze aan toe zijn. Het antwoord op de vraag of Suitable Shop betrouwbaar is geven wij hen met elkaar.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review