Star Stable

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Star Stable

Star stable online

is een spel waarbij je vrienden over de hele wereld kunt vinden om samen op paarden op avontuur te gaan. Het is een game vol mysteries en missies waarbij je zelfs je eigen ruiterclub kunt beginnen. Dat klinkt natuurlijk leuk, maar wat kost het spelen van dit spel? Welke voorwaarden zijn er als je deelnemer wordt? Lees de reviews van consumenten op onze website om alles te weten te komen over dit spel en soortgelijke andere spellen.

Over Star Stable

Star Stable

is een spel dat ontwikkeld en beheerd wordt door Star Stable Entertainment AB uit Zweden. Gebruikers en deelnemers kunnen lid worden om avonturen in de fictieve stad Jorvik te beleven. De eerste vijf levels van het spel zijn voor iedereen kosteloos te spelen, daarna moet je een zogenaamde Star Rider worden om de volgende niveaus te kunnen spelen.

Star Stable inloggen

Na level vijf is het niet langer mogelijk om bij Star Stable com gratis te spelen. Om in te kunnen loggen en verder te spelen zul je een van de drie abonnementen moeten afsluiten om in het spel verder te gaan met jouw Star Stable paarden. Er is een aanbieding voor levenslange toegang, met vele extra's en star coins die je in het spel nodig hebt, die eenmalig € 71,95 kost. Daarnaast kun je kiezen voor een abonnement voor 1 of drie maanden. Als je Star stable download voor je Android of Apple mobieltje dan kun je het spel op elk gewenst moment spelen.

Star Stable hulp

De beschikbare informatie voor hulp bij het downloaden van Star stable of afsluiten van een abonnement is op de site alleen beschikbaar in het Engels. Het is voor ouders met jonge kinderen verstandig om deze info goed te bekijken om niet voor onverwachte verrassingen te komen staan wat betreft niet geplande afschrijvingen van een abonnement. Het Star stable lidmaatschap wordt zonder opzeggen namelijk automatisch verlengd. Welke ervaringen andere klanten hiermee hebben lees je in hun reviews over Star Stable op onze site.

Star Stable contact

Voor wie contact wil opnemen met de klantenservice van Star stable is er een contactformulier op de site te vinden. Er zijn geen directe telefoonnummers of e-mail adres vermeld en je kunt het formulier het beste in het Engels invullen om zeker te zijn dat je snel antwoord krijgt.

Star Stable Nieuws

Star Stable

laat gebruikers op meerdere manieren weten dat er nieuws over dit paardenspel te melden is. Zo is er een aparte categorie met nieuws op de site te vinden. Bovendien heeft Star stable Instagram en Facebook pagina's waar je nieuwe releases en acties kunt vinden. Voor nieuwe spelers en bestaande spelers worden er regelmatig Star stable waardebon codes gepubliceerd.

Reviews en commentaren over Star Stable

Om nieuwe gebruikers en spelers van het spel duidelijk te maken wat hen te wachten staat publiceren wij reviews over Star stable op onze website. Als jij als speler of als ouder van spelende kinderen al ervaring hebt met de betaalde abonnementen van deze game dan ben je meer dan welkom om jouw beoordeling op onze website te laten zien. Zo laten we nieuwe klanten aan de hand van jouw Star Stable review zien wat de werkwijze van het bedrijf achter de schermen is. Ook wordt zo de vraag of Star stable betrouwbaar is snel beantwoord.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review