SolarlampKoning

Alle reviews

SolarlampKoning

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

SolarlampKoning

Verlichting hoeft niet alleen maar functioneelte zijn, maar kan ook een decoratieve functie hebben. Decoratieve verlichting geeft uw omgeving juist dat kleine extraatje om de inrichtingcompleet te maken! Denk maar aan kroonluchters in alle kleuren, tot tijdlozeplafondlampen voorzien van kristal. Bent u op zoek naar wand of tuinlamp online waar geen elektrische kosten mee aan verbonden zijn? Zoek niet langer, maar kijk hier op de pagina van Reviewsird.nl. Hier vindt u ervaringen en beoordelingen van mensen, die hun aankoop aan huis- en tuinverlichting eerder via een bedrijf voor tuininrichting hebben gedaan. Check de reviews!

Over SolarlampKoning
SolarlampKoning is onderdeel van LedKoning B.V en biedt online en in hun showroomdiverse ledlampen aan voor de huis- en tuininrichting. De activiteiten van LedKoning BV vinden onder andere plaats in de branche, detailhandel, via postorder en internet in huis- en tuinartikelen. Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling 'Groot- en detailhandel' en is in dit geval verder onderverdeeld bij 'Detailhandel '. De nieuw geregistreerde datum van oprichting bij KvK is 17 oktober 2017. Bij SolarlampKoning vindt u een groot aanbod tuinverlichting waaronder heel veel wandlampen.

Producten en diensten van SolarlampKoning
Het assortiment van SolarlampKoning bestaat uit de solarlampen, staande lampen, ledspots, schijnwerpers en bouwlampen, decoratief en de SolarSpecials. SolarLampkoning zegt dat de Solarlampen als voordelen met zich meebrengen dat er geen elektriciteitskosten aan te pas komen, de Solarlampen zijn allemaal voorzien van led verlichting, er zijn geen kabels nodig bij de plaatsing van de lantaarn, de lantaarns zijn voorzien van schemerschakelaar en gaan alleen in het donker branden. Er kan een keus worden gemaakt in lampen die zijn voorzien van bewegingsmelder. De ingebouwde schemerschakelaar constateert het hoeveelheid licht in de omgeving van de buitenlamp. Wanneer het donkerder wordt, wordt de lamp desgewenst ingeschakeld. De wandlampen voorzien van bewegingssensor, branden alleen bij detectie van beweging. Ook zijn er solarlampen die de gehele nacht branden in soms instelbare lichtsterktes.

Complimenten, klachten en tips voor SolarlampKoning
Nu besteld, morgen in huis! Gratis verzending is vanaf € 20,-. Er zijn diverse betaalmogelijkheden te weten IDEAL, Paypal, Vooraf overmaken, Creditcard, AfterPay, Bancontact Mister Cash (BE), SOFORT Banking (DE), Giropay (DE). Indien niet tevreden mag het product worden terug gestuurd. Klachten kunnen worden gemeld op het nummer +31 (0)73 704 11 00 of e-mail info@solarlampkoning.nl. Op werkdagenzijn ze bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. De klant krijgt verder 2 jaar garantie op alle gekochte artikelen.SolarlampKoning is aangesloten bijStichting webwinkelkeur. Geschillen mogen daarom worden aangemeld voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om eventuele klachten te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Wat is uw ervaring met SolarlampKoning die zich noemt de koning in prijs, kwaliteit en service? Wat kunt u ons vertellen over de adviesverstrekking? Bent u tevreden met uw aankoop? Graag vernemen wij het van u. Uw ervaring kan een andere toekomstige klant helpen.       

Nog niet bekend met het assortiment de producten en de dienstverlening van SolarlampKoning? Lees hier op ReviewsBird.nl de reviews! De reacties over en ervaringen met SolarlampKoning staan er als de kippen bij!