Smart2have

Alle reviews

Smart2have

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Smart2have

Op zoek naar een refurbished smartphone, tablet, Macbook of e-reader? Dan bent u bij Smart2have aan het juiste adres. Naast refurbished producten biedt het bedrijf ook nog eens volledig nieuwe producten aan. De refurbished producten zijn allemaal uitvoerig getest en worden geleverd met een nog originele oplader. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Smart2have lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment precies weet waar u nou aan toe bent. 

Over Smart2have
Smart2have.com is een webshop van Ecowave B.V., een bedrijf dat al sinds het jaar 2006 actief is op de markt voor inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones, tablets en andere elektronica. Smart2have.com opereert alleen online en heeft dus geen fysieke winkels. Ecowave zelf werkt met betrouwbare partners, die de Europese richtlijnen (WEEE) hanteren. Samen met u zoren zij dat de miljoenen telefoons, die nu ongebruikt bij de consument thuis liggen, niet als afval worden weggegooid maar een betere bestemming krijgen. Het bedrijf noemt zichzelf dan ook een circulair bedrijf. 

Producten en Diensten van Smart2have
Smart2have is dus een online aanbieder van refurbished smartphones, tablets en e-readers. Naast refurbished producten biedt het bedrijf ook regelmatig volledig nieuwe producten aan. U kunt dus bij het bedrijf terecht voor beide, nieuwe producten en refurbished producten. De refurbished producten zijn uitvoerig getest en worden geleverd met een originele oplader. Of u nu kiest voor een refurbished smartphone, tablet of Macbook. Bij Smart2have proberen ze de hoogste betrouwbaarheid en beste kwaliteit te garanderen. Daarom bieden zij twee jaar garantie en een bedenktijd van dertig dagen bij elk product dat u bij het bedrijf aanschaft. Daarnaast wordt u bestelling altijd gratis verzonden. 

Maar wat onderscheidt het bedrijf dan van andere soortgelijke bedrijven? De refurbished producten van het bedrijf zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest. Dit doen zij door middel van speciale testprogramma's, waarbij alle functies van het product nauwkeurig en op consistente wijze worden gecontroleerd. Alleen de producten die de test helemaal doorstaan, worden daarna nog aan een extra controle onderwordpen. Hierbij worden essentiële functies zoals de knoppen, touchscreen en eventuele schakelaars door de medewerkers van het bedrijf nog extra getest. Zo probeert het bedrijf de beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid voor u te garanderen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Smart2have
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Smart2have? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Smart2have op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Smart2have vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Smart2have of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Smart2have nu achter.