Skala

Alle reviews

Skala

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Skala

Als je ergens gaat wonen, heb je meteen nood aan een heleboel zaken, zoals een televisie, wasmachine, koelkast, enzovoort. Maar natuurlijk nemen al die zaken meteen een grote hap uit je budget! Je kunt ze tweedehands aankopen, maar daar hangen risico’s aan vast. Bij Skala kun je al deze producten en meer gewoon huren aan een vast bedrag per maand. Lees hier op ReviewsBird.nl eerst wat klanten van Skala vinden! Zo weet je immers of het bedrijf te vertrouwen is, en of je kwaliteitsproducten huurt.

Over Skala
Skala is een Nederlands bedrijf dat al meer dan veertig jaar actief is als verhuurspeciaalzaak. Je kunt Skala bereiken per telefoon (van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur), per fax, via e-mail, of met het contactformulier op de website. Scala is een onderdeel van ELBUCO B.V., een overkoepelend bedrijf met een vestiging in Zaltbommel. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Skala via de website.

Producten en diensten van Skala
Bij Skala kun je terecht als je allerlei producten wil huren, in plaats van ze te kopen. Denk aan Beeld & Geluid zoals televisies, gaming consoles en audio (soundbar, home cinema). Je kunt er ook computers, laptops en desktops vinden, net als allerlei Witgoed zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, fornuizen, vaatwassers, enzovoort. Het is mogelijk om een aantal van deze producten als combi-deal te krijgen. Tot slot is er ook een heel aanbod aan refurbished tweedehands producten die je kunt huren voor thuis. Dat is duurzaam voor het milieu. Je kunt deze producten de eerste twee maanden gratis huren. Er is ook een sectie “Actie” op de website, waar je allerlei promoties kan vinden.

Producten huren is aan een vast bedrag per maand. Dat gebeurt via automatische incasso, periodieke overboeking of per acceptgiro. Er zijn geen bezorg-, installatie- of administratiekosten. Gedurende de huurperiode mag je ongelimiteerd gebruik maken van de producten. Skala bezorgt en installeert alle producten gratis, en geeft je een uitleg hoe het product werkt. Bij producten die op voorraad zijn, krijg je telefoon om af te spreken wanneer Skala het kan komen bezorgen en installeren. Je moet hiervoor aanwezig zijn. Om te huren bij Skala heb je een geldig legitimatiebewijs, loonstrook of uitkeringsbewijs en een recent bankafschrift nodig, met het juiste adres. Op alle producten van Skala zit garantie gedurende de hele huurperiode. Als je het probleem voor 12 uur meldt, is het de volgende werkdag al hersteld. Indien het repareren niet lukt krijg je tijdelijk een vervangend apparaat.

Klachten, complimenten en tips voor Skala
Heb je een klacht of een complimentje voor Skala? Bij klachten kun je die naar de klantendienst sturen per e-mail of via het contactformulier op de website. Natuurlijk kun je dat ook hier op ReviewsBird.nl laten weten, zo informeer je andere mensen over jouw ervaringen! Het is immers erg belangrijk en interessant voor potentiële klanten van Skala dat ze te weten komen wat huidige klanten denken van dit bedrijf. Als jij een review schrijft en jouw mening deelt, of die nu positief of negatief is, help je andere mensen zeer veel verder. Schrijf dus meteen een beoordeling over Skala!