Sissy-Boy

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sissy-Boy

Waar kun je online terecht als je op zoek bent naar leuke kleding en artikelen voor in huis? De tijd dat dit soort producten door verschillende winkels verkocht worden ligt inmiddels al ver achter ons en er zijn online dan ook steeds meer aanbieders te vinden die dit soort spullen verkopen. Een van die aanbieders is Sissy-Boy uit Den Bosch. Je kunt hier onder meer shoppen als je op zoek bent naar Sissy-Boy jurken, Sissy-Boy placemats of een Sissy-Boy plantenstandaard. Wil je vooraf weten hoe goed deze aanbieder qua kwaliteit en service soort ten opzichte van andere winkels? Lees dan de reviews op onze website om erachter te komen welke ervaringen en klachten er door consumenten over dit bedrijf gedeeld worden.

Over Sissy-Boy

Sissy-Boy is een bijzonder lifestyle en kledingmerk dat verkocht wordt in meer dan 40 winkels die verdeeld zijn over Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf wil klanten voorzien in hun basisbehoefte en daarom is er gekozen voor het aanbieden van producten uit diverse categorieën. Waar de Sissy-Boy verkooppunten te vinden zijn staat duidelijk vermeld op de site van het bedrijf. Dat is makkelijk als je bijvoorbeeld wilt weten wat de Sissy-Boy Eindhoven openingstijden zijn. Verder zijn er vestigingen in plaatsen zoals Amsterdam, Antwerpen en Breda. Alle producten die in de winkels verkocht worden zijn ook online verkrijgbaar. Je kunt de Sissy-Boy woonaccessoires op die manier makkelijk bestellen en veilig afrekenen met veilige methodes zoals creditcard en iDEAL. De producten die je besteld kun je laten bezorgen of afhalen in een van de winkels, ongeacht of het Sissy-Boy champagneglazen of een Sissy-Boy rotan stoel is.

De producten en diensten van Sissy-Boy

Naast de eerder genoemde producten verkoopt deze online-shop ook Sissy-Boy koffiekopjes, Sissy-Boy broeken voor dames en Sissy-Boy zonnebrillen. Om producten van dit merk goedkoper te bemachtigen kun je shoppen bij de Sissy-Boy outlet Halfweg of Breda en als je online korting wilt dan kun je regelmatig gebruik maken van een Sissy-Boy kortingscode. Zodra er nieuwe producten en collecties gelanceerd worden kun je bovendien veel artikelen uit het bestaande aanbod heel goedkoop bemachtigen op het moment dat er een sale of Sissy-Boy magazijnverkoop is. Als je jouw online bestelling wilt laten bezorgen dan moet je rekening houden met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen en bezorgkosten van 99 cent. Voor meubels betaal je echter geen bezorgkosten.

Reviews en klachten over Sissy-Boy

Met zoveel producten in het assortiment willen consumenten dus echt wel even weten wat hen te wachten staat. Als jij al klant bij deze online shop bent dan ben je de juiste persoon om hun meer te vertellen over de service van het bedrijf en de manier waarop klachten en vragen behandeld worden. Je kunt daarom heel makkelijk een Sissy-Boy review op onze site achterlaten. Op die manier willen we je het makkelijk maken om jouw beoordeling over deze online shop met anderen te delen. Vind je Sissy-Boy betrouwbaar? Laat dat dan in jouw review weten. Is een klacht na vele malen bellen nog steeds niet goed opgelost? Deel ook dat met andere consumenten. Alleen door zoveel mogelijk eerlijke reviews van klanten zoals jij te laten zien zijn wij in staat om duidelijk weer te geven hoe er over Sissy-Boy gedacht wordt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review