Shoefresh

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Shoefresh

Shoefresh is een bedrijf dat zich bezighoudt met nare geurtjes. Iedereen met zweetvoeten en stinkschoenen weet dat deze ongemakkelijkheden echt een probleem kunnen veroorzaken. Een uurtje buiten voetballen in de regen en dan thuis je schoenen op de verwarming leggen wordt zeker niet door alle gezinsleden gewaardeerd. En nog erger is het natuurlijk als je als kind in de puberteit komt en dan ineens enorme last van zweetvoeten krijgt door de verandering in je hormonen. Gelukkig kun je deze ongemakken vaak vrij eenvoudig oplossen. Er zijn heel veel tips over hoe je dit probleem zou kunnen verminderen.Het dragen van katoenen sokken in plaats van synthetische sokken bijvoorbeeld, of het plaatsen van geurvreters in je schoenen. Er zijn geurvreters op de markt, anti zweet poeders, sprays, balletjes en kussentjes. Shoefresh behoort ook tot een van deze opties. Meer weten over dit bedrijf? Bekijk hier op onze site ReviewsBird.nl de reviews die zijn achtergelaten door mensen die ervaring hebben met het bedrijf. Nog geen review zichtbaar? Dan kan! Wij maken namelijk geen gebruik van betaalde reviews!

Over Shoefresh
Anton van den Brand en zijn dochter waren fervente hockeyers. Een nadeel van deze sport was de altijd vieze, stinkende natte hockeyschoenen die maar langzaam droogden en de hele hal van een muffe lucht voorzagen. Anti zweet inleg zolen, anti transpiratie crèmes, chemische schoen reiniging producten, schoenen in de wasmachine, niets hielp! In 2013 startte Anton met de zoektocht naar een middel dat het drogen van schoenen bevorderd, nare geurtjes verwijderd en handig is in het gebruik. Hij kwam er achter dat schimmels en bacteriën de oorzaak zijn van deze vieze geurtjes en kwam op het idee om de schoenen van binnenuit te drogen. Alhoewel dit eerste model de productieband niet gehaald heeft, heeft het Anton wel op het goede spoor gezet: er moest een ventilatiesysteem komen voor meerdere schoenen tegelijk. Inmiddels zijn we 4 modellen verder en vind het product een goede afzet. Het wordt veel verkocht aan motorrijders en mensen die buiten werken, zoals op de bouw. De Shoefresh kan via de website besteld worden. Inmiddels zijn er meer dan 400 verschillende verkooppunten, zoals sportzaken, motorzaken en bouwmarkten. Het product is ook bij de verschillende pedicures in ons land te koop.

Producten en diensten van Shoefresh
Shoefresh biedt de unieke combinatie van het reinigen en het drogen van de schoenen, en het apparaat is heel eenvoudig te bedienen. In minder dan een half uur zijn de schoenen hygiënisch schoon, fris ruikend, en droog. Dit is natuurlijk ideaal voor sporters, motorrijders en mensen die buiten werken. Daarnaast blijkt het ook nog te helpen ter bestrijding van zwemmerseczeem en ter voorkoming van kalknagels.

Complimenten, klachten en tips over Shoefresh
Schone, frisse voeten willen we allemaal, en als er een apparaat is dat ons daarbij kan helpen, dan willen we dat allemaal, toch? Heeft u de Shoefresh in huis? Wat kunt u ons vertellen over dit apparaat? Haalt het inderdaad die nare geurtjes weg? Drogen uw motorlaarzen in noodtempo? Of heeft u het apparaat in gebruik ter voorkoming van kalknagels en voetschimmel? Van een dergelijk product willen wij alles weten! Uw persoonlijke review wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Laat ook uw ervaring tellen en geef uw beoordeling over de bedrijven die opgenomen zijn op deze vergelijkingssite!


Wil je een kijkje nemen bij andere winkels die kleding aanbieden? Bezoek onze pagina met Sarenza reviews of To Be Dressed reviews om te lezen hoe klanten denken over de kleding en service van deze bedrijven. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar kleding te koop is. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten. Kijk bijvoorbeeld naar de MandM Direct reviews en Happy Size reviews om nog een beter beeld te krijgen van kledingwinkels.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review