Shoefresh

Alle reviews

Shoefresh

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Shoefresh

Shoefresh is een bedrijf dat zich bezighoudt met nare geurtjes. Iedereen met zweetvoeten en stinkschoenen weet dat deze ongemakkelijkheden echt een probleem kunnen veroorzaken. Een uurtje buiten voetballen in de regen en dan thuis je schoenen op de verwarming leggen wordt zeker niet door alle gezinsleden gewaardeerd. En nog erger is het natuurlijk als je als kind in de puberteit komt en dan ineens enorme last van zweetvoeten krijgt door de verandering in je hormonen. Gelukkig kun je deze ongemakken vaak vrij eenvoudig oplossen. Er zijn heel veel tips over hoe je dit probleem zou kunnen verminderen.Het dragen van katoenen sokken in plaats van synthetische sokken bijvoorbeeld, of het plaatsen van geurvreters in je schoenen. Er zijn geurvreters op de markt, anti zweet poeders, sprays, balletjes en kussentjes. Shoefresh behoort ook tot een van deze opties. Meer weten over dit bedrijf? Bekijk hier op onze site ReviewsBird.nl de reviews die zijn achtergelaten door mensen die ervaring hebben met het bedrijf. Nog geen review zichtbaar? Dan kan! Wij maken namelijk geen gebruik van betaalde reviews!

Over Shoefresh
Anton van den Brand en zijn dochter waren fervente hockeyers. Een nadeel van deze sport was de altijd vieze, stinkende natte hockeyschoenen die maar langzaam droogden en de hele hal van een muffe lucht voorzagen. Anti zweet inleg zolen, anti transpiratie crèmes, chemische schoen reiniging producten, schoenen in de wasmachine, niets hielp! In 2013 startte Anton met de zoektocht naar een middel dat het drogen van schoenen bevorderd, nare geurtjes verwijderd en handig is in het gebruik. Hij kwam er achter dat schimmels en bacteriën de oorzaak zijn van deze vieze geurtjes en kwam op het idee om de schoenen van binnenuit te drogen. Alhoewel dit eerste model de productieband niet gehaald heeft, heeft het Anton wel op het goede spoor gezet: er moest een ventilatiesysteem komen voor meerdere schoenen tegelijk. Inmiddels zijn we 4 modellen verder en vind het product een goede afzet. Het wordt veel verkocht aan motorrijders en mensen die buiten werken, zoals op de bouw. De Shoefresh kan via de website besteld worden. Inmiddels zijn er meer dan 400 verschillende verkooppunten, zoals sportzaken, motorzaken en bouwmarkten. Het product is ook bij de verschillende pedicures in ons land te koop.

 

 

Producten en diensten van Shoefresh
Shoefresh biedt de unieke combinatie van het reinigen en het drogen van de schoenen, en het apparaat is heel eenvoudig te bedienen. In minder dan een half uur zijn de schoenen hygiënisch schoon, fris ruikend, en droog. Dit is natuurlijk ideaal voor sporters, motorrijders en mensen die buiten werken. Daarnaast blijkt het ook nog te helpen ter bestrijding van zwemmerseczeem en ter voorkoming van kalknagels. 

Complimenten, klachten en tips over Shoefresh
Schone, frisse voeten willen we allemaal, en als er een apparaat is dat ons daarbij kan helpen, dan willen we dat allemaal, toch? Heeft u de Shoefresh in huis? Wat kunt u ons vertellen over dit apparaat? Haalt het inderdaad die nare geurtjes weg? Drogen uw motorlaarzen in noodtempo? Of heeft u het apparaat in gebruik ter voorkoming van kalknagels en voetschimmel? Van een dergelijk product willen wij alles weten! Uw persoonlijke review wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Laat ook uw ervaring tellen en geef uw beoordeling over de bedrijven die opgenomen zijn op deze vergelijkingssite!