Samsung reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Samsung

Of je nou opzoek bent naar een nieuwe telefoon, stofzuiger, televisie, headphone, bij Samsung kan je het wel vinden. De kans is groot dat je al eens van het bedrijf hebt gehoord, het Zuid-Koreaanse bedrijf is immers een van de grootste op het gebied van technologie.

Toch kan het zijn dat je zelf nog niet veel weet van Samsung en wat je van het bedrijf kunt verwachten. Dan kan het interessant zijn om een kijkje te nemen op ons reviewplatform, door de beoordelingen en ervaringen van andere te lezen krijg je namelijk (potentieel) een beter idee over hoe Samsung in de werkelijkheid wordt ervaren.

Over Samsung

Samsung is een Zuid-Koreaans conglomeraat, officieel bekend als The Samsung Group. Ondanks dat het bedrijf voornamelijk om haar technologie bekend is doen ze meer dan dat, van daar dat het officieel als conglomeraat bekend staat. Samsung werd opgericht in 1938, sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een échte multinational, ze zijn in meer dan 58+ landen actief en hebben wereldwijd zo’n 450.000 werknemers. Enkele industrieën waar ze momenteel actief in zijn: kleding, auto’s, chemicalien, telecommunicatie, elektronica, schepen en nog meer. Daarbij bieden ze ook diensten aan als advertenties, entertainment, constructie, etc.

Investeerders & producten

Op de website van Samsung vindt je een speciale pagina genaamd ‘Investeerder’, als je op deze klikt kom je terecht op hun engelstalige website waar je informatie vindt over speciale Samsung Events, ook rapporten over verdiensten, financiele statements, financiele highlights, aandelen grafieken en nog veel meer.

Op de webshop van Samsung vind je van alles, dit kan gaan van stofzuigers, telefoons, huishoudelijke producten, tot accessoires, speciale aanbiedingen en tv’s. Deze categorieën bestaan vaak uit verschillende producten die dan weer in diverse maten, kleuren en prijzen verkrijgbaar zijn. Enkele voorbeelden zijn de Samsung Galaxy collectie, waaronder de S, A en Z versies. Samsung Galaxy Book, TV’s zoals de OLED en QLED versies.

Werken bij Samsung

Altijd al willen werken bij Samsung, dan heb je geluk. Ze hebben namelijk een speciale categorie op hun website hieraan gewijd. Daar vind je ook een knop met alle actuele vacatures van dat moment. Waar vervolgens diverse informatie bij staat, als een ‘solliciteer nu knop’.

Ook hebben ze een Samsung traineeship programma, als je daar op klikt krijg je informatie te zien over wie Samsung is, verschillende verhalen over carriers bij Samsung en wat een traineeship bij hun inhoudt. Denk je klaar te zijn voor een traineeship bij Samsung dan kan je op hun knopje klikken.

Reviews en beoordelingen Samsung

Al ooit een Samsung Galaxy telefoon gekocht bij Samsung, of gebruik je regelmatig producten van hun in je huishouden? Dan horen we graag wat je van hun denkt en hoe je hun hebt ervaren. Laat een reviews achter over hun klantenservice, duurzaamheid en de kwaliteit van hun producten. Door een beoordeling achter te laten help je ook andere geïnteresseerde consumenten. Die kunnen namelijk met hulp van deze een potentieel beter perspectief vormen over hoe men Samsung in de werkelijkheid ervaart vergeleken met hun persoonlijke wensen en eisen. Wil je meer leren over Samsung of andere ondernemingen? Neem dan een kijkje op onze ErvaringenSite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review