Quiksilver

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Quiksilver

Als je de naam ‘Quicksilver’ hoord denk je misschien wel aan het character bedacht door Marvel, alleen er is ook een variant zonder de c, genaamd Quiksilver. Quiksilver is een van origine Australisch bedrijf, gericht op het gebied van surfkleding.

Alleen wat weet je eigenlijk allemaal van Quiksilver; zullen ze wel aan jouw specifieke eisen en verwachtingen voldoen? Hoe zit het met de klantenservice, ervaringen van andere consumenten en prijs kwaliteit van het bedrijf? Om een beter beeld te krijgen over dit soort vragen kan je op onze beoordelingen site een kijkje nemen, naar de reviews en ervaringen van consumenten die al eens eerder bij Quiksilver kochten.

Over Quiksilver

Quiksilver is een van origine Australisch bedrijf dat begon met het maken van surfkleding en accessoires. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van surf artikelen en boardsporten. Quiksilver werd opgericht in 1969 door Jeff Hakman. Op dit moment is Dave Tanner de CEO van het bedrijf, het hoofdkwartier van Quiksilver ligt momenteel gevestigd in de United States. In 2015 ging het bedrijf faillissement aan, opgevolgd door het privé overnemen door diverse partijen, met Oaktree Capital Management als grootste aandeelhouder, in het jaar 2016.

Producten en diensten Quiksilver

Quiksilver heeft producten voor heren, dames en kinderen. Dit gaat om kleding, accessoires, schoenen en ook spullen gerelateerd aan surfen en snowboarden. Voorbeelden van producten die worden verkocht door Quiksilver zijn rugzakken, sneakers, surfkleding, wetsuits en allerlei andere producten. De categorieën op de webshop van Quiksilver kunnen worden gefilterd op eigenschappen als: maat, kleur en type product. Ook kun je sorteren op kenmerken als prijs en alfabetische volgorde.

Iets gevonden wat je wilt bestellen, dan kan je een van de volgende methodes hanteren om je bestelling te voltooien: SplitIt, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en iDEAL. Als je niet zeker weet wat een goede maat is hebben ze ook een maattabel. Standaard leveringen worden gedaan door DPD en duren gemiddeld 3-5 werkdagen.

Werken bij Quiksilver

Altijd al willen werken in de sportmode branche? Dan kan je dat wellicht voor elkaar krijgen bij Quiksilver. Quiksilver heeft namelijk een pagina op hun website genaamd ‘careers’ hier vind je allerlei informatie over Quiksilver zelf, wat werken bij hun voorsteld en wat andere medewerkers daarover denken. Ook vind je hier de actuele informatie over banen die op dat moment beschikbaar zijn. Je hebt dan ook de optie om te filteren op locatie, department, baan types, etc.

Reviews en beoordelingen over Quiksilver

Heb jij al eens surfkleding gekocht bij Quiksilver, of gebruik je tijdens het snowboarden hun artikelen? We horen graag wat je van Quiksilver denkt en hoe jij het bedrijf hebt ervaren, laat dan bij wens een review hier achter. Daarin zou je kunnen schrijven over de kwaliteit van de producten, duurzaamheid en of je ze zou aanraden aan andere consumenten.

Deze andere consumenten hebben ook baat aan je review, ze kunnen namelijk dan een potentieel accurater beeld vormen over hoe men Quiksilver in de werkelijkheid ervaart. Wil je meer leren over Quiksilver, of andere onderneming? Lees dan de reviews en beoordelingen op onze ErvaringenSite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review