Piercings.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Piercings.nl

Piercings worden steeds hipper, we zien ze vaak bij trends. Ze komen in diverse maten, soorten en stijlen. Wellicht dat je zelf opzoek bent naar een plek die gespecialiseerd is in Piercings, dan ben je bij Piercings.nl aan het juiste adres.

Zoals de naam al zegt is Piercings.nl compleet gericht op de verkoop van piercings, toch weet je waarschijnlijk niet zeker of ze het waard zijn. Bepaalde aspecten zoals: (prijs)kwaliteit, klantenservice en de ervaringen van andere consumenten spelen tijdens je bestelproces een belangrijke rol. Vandaar dat je bij onze reviewsite de beoordelingen en reviews van andere consumenten kunt vinden.

Over Piercings.nl

Piercings.nl is sinds 2009 bezig met de verkoop van Piercings, dat doen ze momenteel in Nederland. Tevens maakt het bedrijf onderdeel uit van Exploitatie BV. Enkele andere website van hun zijn oorbellen.nl en teenringen.nl. Het motto van Piercings.nl luidt ‘Om een mooi lichaam net dat beetje extra te geven’.

Producten en diensten Piercings NL

Op de webshop van Piercings.nl vindt je piercings voor allerlei delen van het lichaam. Vandaar dat ze bijvoorbeeld navelpiercings, wenkbrauw piercings en neuspiercings verkopen. Het assortiment bestaat uit diverse stijlen, aan categorieen. Ook binnen de desbetreffende categorie valt dus van alles te kiezen. De piercings van Piercings.nl worden ook in verschillende kleuren verkocht zo heb je zilveren en gouden piercings.

Als je een bestelling wilt plaatsen kan je betalen met: iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, de VVV cadeaubon kaart en OverBoeking. Alle producten kan je online bestellen en woorden aan huis afgeleverd. Op dit moment geld dat je bij bestellingen van € 15,00 of meer geen verzendkosten hoeft te betalen, is het minder dan € 15,00 dan betaal je € 2,50 aan verzendkosten. Tevens geldt er ook een actie waarbij je 10% korting krijgt op je volgende bestelling, nadat je je eerste bestelling hebt geplaatst. Voor leveringen geldt op werkdagen besteld voor 17:00u. dan heb je de bestelling als het goed is de volgende dag in huis.

Klantenservice

Toch nog vragen, of heb je nieuwe ideeën voor Piercings.nl, neem dan via een van de volgende methodes contact met ze op. Je kunt het online invulformulier gebruiken, daar kun je direct je eigen gegevens achterlaten met een berichtje. Telefonisch contact gaat via 0492-432508 (13:00-17:00). Ook kan je de volgende twee nummers gebruiken voor eigen onderzoek Kvk nummer: 17220780 BTW identificatienummer: NL819137959B01. Het volgende adres staat op hun website: Dorpsstraat 104a, 5731 JK Mierlo.

Reviews en beoordelingen Piercings.nl

Al ooit een piercing besteld bij Piercings.nl? Laat hier dan achter wat je van het bedrijf dacht in de vorm van een review. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jouw mening, maar ook andere consumenten kunnen baat hebben aan een review. Deze kunnen namelijk d.m.v. ervaringen en beoordelingen van andere een (potentieel) accurater beeld vormen over Piercings.nl. Schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice, (prijs)kwaliteit en leveringen. Of laat weten of je Piercings.nl aan andere consumenten zou aanraden en waarom dan wel of niet. Wil je meer leren over Piercings.nl, of andere onderneming? Dan ben je welkom om de klantenervaringen op ons platform te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review