Patipada

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Patipada

Steeds meer mensen doen aan mindfullness, yoga en meditatie. Het is voor velen een nieuwe manier om te ontspannen en tot rust te komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er online steeds meer producten worden aangeboden voor deze spirituele vormen van ontspanning. Een van die aanbieders is Patipada, een online spirituele webshop die gevestigd is in Zwolle. De producten die er verkocht worden kun je niet alleen online bestellen maar ook proberen in de winkels van Zuiver Geluk die in Zwolle, Amsterdam en Zutphen te vinden zijn. Wil je weten wat andere klanten vinden van het aanbod aan spirituele producten van Patipada? Lees dan hun reviews op onze website. Zo krijg je een goed overzicht over de kwaliteit en service die je van deze online shop mag verwachten.

Over Patipada

Patipada

is de middenweg die Boeddha omschreef in de vier nobele waarheden. Eigenaar Winfried van der Veen wil samen met Ria Borst van Zuiver Geluk spiritualiteit een een belangrijke plaats geven in het leven van mensen. Steeds meer mensen beoefenen yoga, meditatie en mindfullness en beiden hopen met de aangeboden producten mensen te kunnen inspireren. De producten die je online bij Patipada kunt bestellen hebben een levertijd van 1 tot 1 werkdagen en worden op de dag van je bestelling verstuurd. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met de producten die Patipada levert dan kun je deze binnen 30 dagen aan Patipada retour sturen, de instructies vind je in de online shop. Bestellingen kun je overigens zonder problemen veilig afrekenen met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

De producten van Patipada

Voor de beste spirituele producten moet je bij Patipada in Zwolle zijn. Deze online shop biedt onder andere yogabroeken in diverse kleuren, klankschalen in verschillende afmetingen en meditatiekussens gevuld met boekweit. Verder zijn er diverse shirts en Alladin broeken en diverse sieraden bij Patipada te bestellen. Zoek je bepaalde meubels of decoratie voor in huis? Ook daarvoor kun je bij Patipada terecht. Je vindt hier onder andere kasten, fonteinen en zoutkristal lampen. Natuurlijk is er in het assortiment van Patipada ook ruimte voor wierook, salie en essentiële oliën. Lees je graag spirituele boeken of ben je fan van Tarot kaarten? Patipada heeft ook die producten in de aanbieding.

Reviews en commentaren over Patipada

Wij en met ons veel klanten die Patipada nog niet kennen willen heel graag weten wat Patipada te bieden heeft. Daarom zijn reviews over deze online shop zo belangrijk en we nodigen dan ook alle klanten van deze spirituele webshop uit om hun Patipada review op onze website te plaatsen. Zo kunnen we met elkaar laten zien hoe Patipada met klanten en hun wensen omgaat en hoe vragen en klachten behandeld worden. Jouw beoordeling vormt een kleine maar belangrijke schakel tussen alle andere Patipada reviews die we laten zien. Alleen zo wordt het voor nieuwe klanten makkelijk om te zien wat de voor- en nadelen van het bestellen van producten bij Patipada zijn. Laat mensen daarom niet in spanning zitten en neem een moment de tijd om jouw ervaring met deze online shop te beschrijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review