Patipada

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Patipada

Patipada is een online spirituele webshop gevestigd in Zwolle. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten voor mindfulness, yoga en meditatie, en heeft fysieke winkels in Zwolle, Amsterdam en Zutphen. Eigenaar Winfried van der Veen streeft ernaar om spiritualiteit een belangrijke plaats te geven in het leven van mensen en wil hen inspireren met de aangeboden producten. Bestellingen hebben een levertijd van 1 tot 3 werkdagen en kunnen veilig worden betaald met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL. Patipada biedt onder andere yogabroeken, klankschalen, meditatiekussens, sieraden, wierook, spirituele boeken en Tarot kaarten aan. Klanten worden uitgenodigd om reviews achter te laten op de website, om anderen te informeren over hun ervaringen met de webshop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!