Patipada

Alle reviews

Patipada

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Mycosan
Mycosan

  Problemen met je voeten? Bij Mycosan verkopen ze van alles wat te maken heeft met voetproblemen. En nu hoef je daarvoor niet meer naar ...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Patipada

Steeds meer mensen doen aan mindfullness, yoga en meditatie. Het is voor velen een nieuwe manier om te ontspannen en tot rust te komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er online steeds meer producten worden aangeboden voor deze spirituele vormen van ontspanning. Een van die aanbieders is Patipada, een online spirituele webshop die gevestigd is in Zwolle. De producten die er verkocht worden kun je niet alleen online bestellen maar ook proberen in de winkels van Zuiver Geluk die in Zwolle, Amsterdam en Zutphen te vinden zijn. Wil je weten wat andere klanten vinden van het aanbod aan spirituele producten van Patipada? Lees dan hun reviews op onze website. Zo krijg je een goed overzicht over de kwaliteit en service die je van deze online shop mag verwachten.

Over Patipada

Patipada is de middenweg die Boeddha omschreef in de vier nobele waarheden. Eigenaar Winfried van der Veen wil samen met Ria Borst van Zuiver Geluk spiritualiteit een een belangrijke plaats geven in het leven van mensen. Steeds meer mensen beoefenen yoga, meditatie en mindfullness en beiden hopen met de aangeboden producten mensen te kunnen inspireren. De producten die je online bij Patipada kunt bestellen hebben een levertijd van 1 tot 1 werkdagen en worden op de dag van je bestelling verstuurd. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met de producten die Patipada levert dan kun je deze binnen 30 dagen aan Patipada retour sturen, de instructies vind je in de online shop. Bestellingen kun je overigens zonder problemen veilig afrekenen met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

De producten van Patipada

Voor de beste spirituele producten moet je bij Patipada in Zwolle zijn. Deze online shop biedt onder andere yogabroeken in diverse kleuren, klankschalen in verschillende afmetingen en meditatiekussens gevuld met boekweit. Verder zijn er diverse shirts en Alladin broeken en diverse sieraden bij Patipada te bestellen. Zoek je bepaalde meubels of decoratie voor in huis? Ook daarvoor kun je bij Patipada terecht. Je vindt hier onder andere kasten, fonteinen en zoutkristal lampen. Natuurlijk is er in het assortiment van Patipada ook ruimte voor wierook, salie en essentiële oliën. Lees je graag spirituele boeken of ben je fan van Tarot kaarten? Patipada heeft ook die producten in de aanbieding.

Reviews en commentaren over Patipada

Wij en met ons veel klanten die Patipada nog niet kennen willen heel graag weten wat Patipada te bieden heeft. Daarom zijn reviews over deze online shop zo belangrijk en we nodigen dan ook alle klanten van deze spirituele webshop uit om hun Patipada review op onze website te plaatsen. Zo kunnen we met elkaar laten zien hoe Patipada met klanten en hun wensen omgaat en hoe vragen en klachten behandeld worden. Jouw beoordeling vormt een kleine maar belangrijke schakel tussen alle andere Patipada reviews die we laten zien. Alleen zo wordt het voor nieuwe klanten makkelijk om te zien wat de voor- en nadelen van het bestellen van producten bij Patipada zijn. Laat mensen daarom niet in spanning zitten en neem een moment de tijd om jouw ervaring met deze online shop te beschrijven.