Onlinehoortoestel.nl

Alle reviews

Onlinehoortoestel.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Onlinehoortoestel.nl

Je kunt hier terecht om te ontdekken wat de ervaring van anderen is met de online winkel Onlinehoortoestel.nl. En, als jij een hoortoestel hebt aangeschaft bij Onlinehoortoestel.nl dan horen we ook graag jouw ervaring. Die ervaring kan anderen namelijk helpen bij het maken van een goede en bewuste keuze. 

Onlinehoortoestel.nl is een winkel waar je, zoals de naam al zegt, hoortoestellen aan kunt schaffen. Ze beschikken over een fysieke winkel in Naarden, maar je kunt de toestellen ook online in het comfort van je eigen huis bestellen. 

De aanschaf van een hoortoestel is een flinke investering, je wil daarom zeker weten dat de winkel waar je die aanschaf doet ook goed staat aangeschreven en de juiste service en kwaliteit te leveren. Daarom is het zo belangrijk dat je jouw ervaring deelt over deze winkel.

Over Onlinehoortoestel.nl
Onlinehoortoestel.nl is een winkel voor hoortoestellen. Ze hebben één fysieke winkel in Naarden en kunnen eventueel, tegen een meerprijs, bij je thuis komen. Het grootste deel van de verkopen verloopt via de website. 

Omdat het grootste deel van de aankopen bij Onlinehoortoestel.nl online gaat hebben ze op de website de meest veelvoorkomende vragen beantwoord. Zo kun je bijvoorbeeld een vergelijking zien tussen verschillende soorten hoortoestellen. Bovendien hebben ze een tool op hun website die je kan helpen om te ontdekken of je geld terug krijgt van de belasting voor de aanschaf van je hoorapparaat. 

Als je een hoorapparaat aanschaft bij Onlinehoortoestel.nl help je direct Stichting Child Welfare Nepal. Deze stichting helpt kinderen die gehoorproblemen of beschadiging hebben door ze een gratis hoorapparaat te geven.  

Je kunt door de week tot 17:30 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Of elke dag tot 22:00 via de chat. 

Producten en diensten van Onlinehoortoestel.nl
Bij Onlinehoortoestel.nl kun je terecht voor de aanschaf van hoortoestellen en toebehoren zoals schoonmaakmiddel, batterijen, accu’s en oorstukjes. Je kunt kiezen voor traditionele hoorapparaten die achter de oorschelp zitten en werken op batterijen. Maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor apparaten die oplaadbaar zijn, en voor apparaten die helemaal in de oorschelp zitten waardoor ze bijna onzichtbaar zijn.

Om het hoorapparaat te bestellen is het noodzakelijk om de online audiotest te doen. Zo weten de Star gecertificeerde audiciens hoe ze jouw gehoorapparaat moeten instellen. Op alle apparaten zit twee jaar fabrieksgarantie. Wil je liever wat langer gebruikmaken van de garantieservice dan kun je extra garantie bijkopen. Na aanschaf kun je tegen betaling gebruikmaken van de aanpas- en schadeservice. 

Onlinehoortoestel.nl zegt dat ze over het algemeen 40% goedkoper zijn dan de concurrentie. Mocht je hetzelfde hoorapparaat ergens anders voor een lager bedrag tegenkomen dan betaalt Onlinehoortoestel.nl je het verschil terug.

Ervaringen, klachten en tips over Onlinehoortoestel.nl
Deze pagina is bedoeld om meer te leren over Onlinehoortoestel.nl. Omdat de aanschaf van een hoortoestel kostbaar is, wil je zeker weten dat het bedrijf waar je die koopt betrouwbaar is en goede kwaliteit levert. Laat ons weten wat je ervaring is in een review over deze winkel. Je helpt anderen hier enorm mee, en maakt het maken van een keuze een stuk makkelijker.