OneDayOnly

Alle reviews

OneDayOnly

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

OneDayOnly

We zijn alle wel eens opzoek naar een leuke aanbieding. Terwijl je op zoek was naar nieuwe aanbiedingen ben je wellicht wel eens OneDayOnly tegengekomen. OneDayOnly is namelijk een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het aanbieden aan aanbiedingen

Alleen voordat je beslist om een bestelling te plaatsen bij OneDayOnly wil je misschien beter weten of ze aan jouw specifieke eisen en verwachtingen voldoen. Zullen de aanbiedingen inderdaad iedere dag ververst worden? Wat voor kwaliteit kan je verwachten? Hoe zit het eigenlijk met ervaringen van consumenten die je zijn voorgegaan? Om op die laatste vraag een antwoord te krijgen, kun je op ons reviewpaneel reviews en beoordelingen van consumenten, voor consumenten vinden. 

Over OneDayOnly
OneDayOnly is een Nederland bedrijf gespecialiseerd op het gebied van afgeprijsde artikelen. Daarbij is het hun doel op trendy en/of producten die je leven wat makkelijker maken aan te bieden tegen een zo’n laag mogelijke prijs. Daarbij kunnen kortingen wel oplopen tot zo’n 80%, wat mogelijk is doordat ze schaalvoordelen krijgen bij hun leveranciers. 

Daarnaast werkt het bedrijf samen met Bookunited om samen reisaanbiedingen aan te bieden. Als je specifiek hier vragen over hebt kan je met de klantenservice voor deze tak in het bedrijf contact opnemen via: 088 - 033 1516 en onedayonly@bookunited.com.

Producten en diensten OneDayOnly
Het idee achter OneDayOnly is om iedere dag weer nieuwe producten tegen hoge kortingen aan te bieden. Deze producten zijn ook daadwerkelijk volgens hun één dag beschikbaar, de volgende dag zijn ze dus niet meer verkrijgbaar. Zelf omschrijven ze hun producten als ‘’opvallende trendy producten of juist producten die uw leven net ietsje makkelijker maken’’. Enkele voorbeelden van producten zijn: kleding artikelen, wijndeals, elektronica en meer. Elke dag vallen OneDayOnly NRC-aanbiedingen in de krant te vinden. 

Heb je besloten om een bestelling te plaatsen bij OneDayOnly? Dan kan je een van deze methodes gebruiken om te betalen: Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL. Als je een zakelijke bestelling wilt plaatsen is het belangrijk dat je de bedrijfsnaam invult. Dan zal de bedrijfsnaam op de orderbevestiging worden geplaatst, met inbegrip van de pakbon zodat u de BTW kunt terugvorderen.

Contact
Wil je contact opnemen met OneDayOnly? Dan kan je daar een van de volgende manieren voor gebruiken. Via het volgende mail adres: klantenservice@onedayonly.nl. Telefonisch kan dat via 088-5720111. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 08.00 tot 19.45 uur. Via de website van OneDayOnly is het ook mogelijk om contact met hun leveranciers op te nemen. Daarnaast kan OneDayOnly ook op verschillende social media gevonden worden, daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan social media als Facebook en Twitter. 

Reviews en beoordelingen OneDayOnly
Heb je al ooit een bestelling geplaatst bij OneDayOnly? Dan ben je welkom om daar een reviews bij ons over achter te laten. We vinden namelijk dat jouw mening belangrijk is en dat je je ervaringen over bedrijven als OneDayOnly moet kunnen delen. Tevens kunnen andere consumenten dan een beter beeld maken, over hoe OneDayOnly nou daadwerkelijk wordt ervaren. Wil je meer leren over bedrijven zoals OneDayOnly? Lees dan diverse reviews en beoordelingen op ons platform.